Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Δράσεις ενόψει Πάσχα 2015 & ευχές από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Λιβαδειάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 το «Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar” της Νομαρχιακής Επιτροπής Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Βοιωτίας, υπό την αιγίδα της Τοπικής Οργάνωσης Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Τα χρήματα που συλλέχτηκαν από την πώληση των λαμπάδων θα δοθούν στον Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας διαμέσου της «Αρωγής».
Να διευκρινιστεί ότι το προϊόν πώλησης του Πασχαλινού, Φιλανθρωπικού χαρακτήρα Bazaar προέρχεται από δωρεά γι αυτό ένα θερμό ευχαριστώστους Ο.Ν.ΝΕ.Δίτες και στις Ο.Ν.ΝΕ.Δίτισσες για την αφιλοκερδή προσφορά των υλικών κατασκευής των λαμπάδων και το κατάστημα «Πρόταση» στη Λιβαδειά για την επίσης αφιλοκερδή συνεισφορά στην επιμέλεια και δημιουργία των λαμπάδων. Ένα ακόμη ευχαριστώστο Δήμο Λεβαδέων και στη Δήμαρχο κα Γιώτα Πούλου για την θετική απάντησή τους στο αίτημά για την παραχώρηση του χώρου στην Πλατεία της πόλης, καθώς και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια για την απρόσκοπτη επίτευξη του σκοπού διοργάνωσης του bazaar.
Επιπρόσθετα να γνωστοποιηθεί ότι το Μεγάλο Σάββατο το πρωί μέλη της τοπικής οργάνωσης Ο.Ν.ΝΕ.Δ., συνεχίζοντας το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που είχε ξεκινήσει από την εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2014» με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, βιβλίων, παιχνιδιών και ρουχισμούστην οικογένεια «Αγία Ταβιθά», ενόψει του Πάσχα προσέφεραν δώρα για τα παιδιά τα οποία διαμένουν εκεί.
Η νεολαία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς δηλώνει παρούσα ένα χρόνο και πλέον μετά την επαναλειτουργία του τοπικού γραφείου της, ενώ θα συνεχίσει με δράσεις και παρεμβάσεις κινητοποιώντας τους νέους της πόλης, πέρα και πάνω από τις ετικέτες του κέντρου, της δεξιάς και της αριστεράς, με γνώμονα το κοινό καλό να αφουγκράζεται και να αντιμετωπίζει προβλήματα καίρια για την κοινωνία.
Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!


 Γραφείο Τύπου - ΔΗΜ.Τ.Ο.Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: