Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Καταχειροκροτήθηκε ο Υπερήφανος μιλώντας για το «κόμμα της Αυτοδιοίκησης» στο προσυνεδριακό διάλογο της ΚΕΔΕ στη Βόλο


Οι θέσεις της Αυτοδιοίκησης για θέματα απασχόλησης και κοινωνικής οικονομίας και ζητήματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας αλλά και τα τοπικά ζητήματα που απασχολούν τους δήμους στις περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας απασχολούν την προσυνεδριακή εκδήλωση διαλόγου που πραγματοποιείται σήμερα  στο Βόλο, ενόψει του επικείμενου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που θα γίνει στις 7-9 Μαΐου στη Χαλκιδική με θέμα: «Η Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Πολίτες μπροστά».





O Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς και Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη των εργασιών,  έδωσε το στίγμα του, μιλώντας για το "κόμμα της Αυτοδιοίκησης" που ενώνει τους αιρετούς και κάτω από αυτό το πνεύμα προσέρχεται σ` αυτό το διάλογο εν όψει του συνεδρίου της ΚΕΔΕ του Μαϊου 2015.
Ο κ. Υπερήφανος τόνισε την ανάγκη της σύσφιξης των δεσμών μεταξύ των αιρετών μπροστά στα μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητας και ζήτησε αυτό το πνεύμα της σύμπνοιας να κυριαρχεί ανάμεσα στους αυτοδιοικητικούς. Το αποτέλεσμα ήταν να καταχεικροτηθεί από το ακροατήριο. 

Ο Δήμος Ορχομενού εκπροσωπείται σ` αυτό το προσυνεδριακό διάλογο ακόμη τον Πρόεδρο της Επιτροπής ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  της ΚΕΔΕ και Δημοτικό Σύμβουλο Ορχομενού κ. Γιάννη Τσιάννη,  τον Πρόεδρο του ΔΣ και εκπρόσωπο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λάμπρο Ρόδη, την Αντιδήμαρχο Ακραιφνίου και μέλος της Επιτροπής του ΕΣΠΑ 2014-2020  της ΠΕΔ Στερεάς κα Έλενα Γεωργίου και την τοπική σύμβουλο Κοκκίνου κα Φανή Θεοδώρου. Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: