Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Στο Ευπάλιο η Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  

 Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετατροπής της νομικής μορφής του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. βάσει του αρ. 16 παρ. 6 το ν.4071/12 και την υπ’ αρ. 207/18487/19-2-2015 έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και σύμφωνα με την υπ’ αρ. 5/2015 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α., καλείστε να προσέλθετε στη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που θα γίνει στο Ευπάλιο, στο Δημαρχείο του Δήμου Δωρίδας, στις 28 Μαρτίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ.,  για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:  
  • Έγκριση καταστατικού 
  • Εκλογή προσωρινού 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου  

Στην συνεδρίαση θα πρέπει να παραβρεθούν οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι των Δήμων – Μελών του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας, όπως προκύπτει από τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Όσοι Δήμοι δεν έχουν εξουσιοδοτήσει εκπρόσωπο τους για την υπογραφή του καταστατικού του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ με τη νέα νομική μορφή και δεν έχουν ορίσει εκπρόσωπο τους στην Γενική Συνέλευση, θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 να το πράξουν. 
Σημειώνεται ότι, η συμμετοχή όλων των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Περιφερειακό ΦοΔΣΑ είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το αρ. 13 παρ. 1 του ν.4071/12. Σε περίπτωση που κάποιος Δήμος δεν συμμετέχει (δεν ορίσει εκπρόσωπο) για την υπογραφή του καταστατικού και την εκπροσώπησή του στη Γ.Σ., ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α θα προχωρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το νόμο με τους υπόλοιπους Δήμους, επαναπροσδιορίζοντας τα ποσοστά συμμετοχής των υπολοίπων Δήμων στον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α καθώς και το συνολικό του κεφάλαιο.
             
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      
ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ          
 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: