Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος η Στερεά Ελλάδα


 Περισσότεροι από 10.000 εκθέτες από 186 χώρες συμμετέχουν στη φετινή ITB του Βερολίνου. Το «παρών δίνει και η Ελλάδα, με τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό να είναι και φέτος άκρως ενθαρρυντικά.

 H ITB, η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο, γίνεται κάθε χρόνο παγκόσμιος σταθμός για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος. Πάνω από 10.000 εκθέτες από 180 χώρες συμμετέχουν φέτος, μεταξύ αυτών φυσικά και η Ελλάδα, για την οποία ο τουρισμός θεωρείται βαριά βιομηχανία.
Η Ελλάδα εκπροσωπείται φέτος σε 62 περίπτερα από ξενοδοχεία, ξενοδοχειακούς ομίλους, ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, νομούς και περιφέρειες. Εκτός από την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στην ΙΤΒ βρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, μαζί με τον Γεν. Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Γιώργος Χαρδαλιά.
Στους εκθεσιακούς χώρους, οι εκπρόσωποι της Περιφέρεια μας εφαρμόζοντας τη στοχευμένη  στρατηγική προσέγγισης, θα συναντηθούν με touroperators, αεροπορικές εταιρείες και άλλους τουριστικούς φορείς, που περιλαμβάνονται σε εκτεταμένη λίστα  ραντεβού που έχουν ήδη προγραμματιστεί, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες  αυξημένης συνεργασίας στη Στερεά.
«Σε μια απο τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον τουρισμό, στην ITB, στο Βερολίνο βρισκόμαστε , προβάλλοντας τον τόπο μας και ενισχύοντας εμπράκτως τον τουρισμό στην Περιφέρεια μας. Από την Καρδια της Ελλάδας στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος. Και αυτο ειναι μονο η αρχή» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μπακογιάννης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: