Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Κυριακάτικο γλέντι από τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ Επ. Λιβαδειάς - Τιμή στο πρόσωπο του Παναγιώτη Αγνιάδη

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Επαγγελματοβιοτεχνών Επαρχίας Λιβαδειάς ΄΄ ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ΄΄  πραγματοποίησε την Ετήσια Συνεστίαση και συγχρόνως την κοπή της πίτας στις 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι στο ΄΄ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΟΥΛΑΣ΄΄.





Ο πρόεδρος Ιωάννης Κομματάς τους προσφώνησε όλους. Την εκδήλωση την τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος με την συνοδεία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Περγαντάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσαδάμ. Η Πρόεδρος των Συνταξιούχων εμπόρων κ. Πόπη Καθάριου μετά του Δ. Συμβουλίου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εμπόρων κ.Σάκκος και ο Γεν. Γραμματέας κ. Νότης Αγνιάδης. Ο πρόεδρος του ευχαρίστησε όλους εκ μέρους του Δ.Σ. Στην συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό στα μέλη και στους φίλους. "Αγαπητοί Συνάδελφοι κυρίες και κύριοι, Σας καλωσορίζουμε όλους και σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην σημερινή μας εκδήλωση. Αποφασίσαμε και φέτος όπως κάθε αρχή του χρόνου να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί στην Ετήσια Συνεστίαση, να κόψουμε την πίτα του Σωματείου μας για τον καινούργιο χρόνο και να συνεχίσουμε την διασκέδαση χωρίς άγχος και σκοτούρες. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία". 















Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε να τιμήσει με τιμητικές πλακέτες τους Συναδέλφους τον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας τον Αναστάσιο Νταραδήμο και τον Δημήτριο Καμινάρη για την πολύχρονη προσφορά τους στην αγορά της πόλης και ιδιαίτερα στο Σωματείο μας. Ο Αναστάσιος Νταραδήμος δεν παρευρέθηκε λόγο πένθους ο δε Δημήτριος Καμινάρης λόγο υγείας, όμως μας διάβασαν τις ευχαριστίες τους για την τιμή που τους κάναμε. Ο πρόεδρος τους ευχαρίστησε όλους για μια ακόμη φορά και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή διασκέδαση. Στην συνέχεια ο Σεβασμιότατος ευλόγησε την πίτα για τον καινούριο χρόνο και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μετά ο πρόεδρος κάλεσε τον κ. Αγνιάδη να του παραδώσει την τιμητική πλακέτα και τον προσφώνησε Αγαπητέ κ. πρόεδρε το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Επαγγελματοβιοτεχνών Επαρχίας Λιβαδειάς ΄΄ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ΄΄ αποφάσισε ομόφωνα να σας απονείμει την ανώτερη Συμβολική τιμητική διάκριση για όσα μέχρι σήμερα μας έχετε προσφέρει.   
Αγαπητέ κ. Αγνιάδη είστε ο πιο επιτυχημένος και μακροβιότερος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Γενικός Γραμματέας της κεντρικής ένωσης Επιμελητηρίου Ελλάδας πρώην Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Λιβαδειάς. Δεν σταματήσατε τις κοινωνικές προσφορές σας. Παραμένετε πάντοτε ευαίσθητος απέναντι σε συλλογικές και κοινωνικές δράσεις και για το Σωματείο μας δεν είπατε ποτέ όχι σε ότι σας ζητήσαμε εδώ και πολλά χρόνια και ήτανε πολλά και ποικίλα αυτά πάντα στο πλευρό μας ενισχύοντας μας με πολλούς τρόπους ιδέες και πρωτοβουλίες σας. Γι΄ αυτό η τιμή στο πρόσωπο σας είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να ανταποδώσουμε.
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε σας εύχομαι να έχετε υγεία για να συνεχίσετε το έργο σας.
Με την παράδοση της τιμητικής πλακέτας κ. Αγνιάδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμή που μου κάνατε και σας ευχαριστώ θα είμαι πάντα κοντά σας και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους. Μετά είπε χαίρομαι που βλέπω όλους τους Συναδέλφους που έχετε προσφέρει πολλά στην πόλη μας και τους ονόμασε όλους με το όνομα τους και τον καθένα με το επάγγελμα του. Και αφού τελείωσαν οι ομιλίες άρχισε το σερβίρισμα του φαγητού. Κατά την ώρα του φαγητού το Δ.Σ. και ο κ. Αγνιάδης περάσανε από όλα τα τραπέζια και ευχηθήκαν σε όλους καλή χρονιά. Μετά το φαγητό άρχισε ο χορός και το γλέντι άναψε μέχρι αργά. Κατά την αποχώρηση ο Σεβασμιότατος πέρασε από όλα τα τραπέζια και ευχήθηκε σε όλους έναν έναν χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μείνανε όλοι ευχαριστημένοι, ευχαρίστησαν το Δ.Σ. για την άρτια οργάνωση και ευχήθηκαν και του χρόνου.        

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑΣ                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: