Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Σύσκεψη για τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας με τον Αναπληρωτή Υπουργό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη για τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας , πραγματοποιήθηκε χθές στο Υπουργείο Υγείας με τον Αναπληρωτή Υπουργό κο Ανδρέα Ξανθό.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του Νομού κύριοι Σταθάς ,  Σκούμας, και  Μπασιάκος , οι Δήμαρχοι Λιβαδειάς κα Πούλου και Θήβας ο κ. Νικολάου , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας  κ. Αγνιάδης , οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Λιβαδειάς και Θήβας κυρίες Τρομπούκη και Πρωτόππαπα και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ. Ν. Λιβαδειάς.
Φυσικά παρόντες ήταν ο Διοικητής των Γ. Ν. Λιβαδειάς – Γ. Ν. Θηβών και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ. Ν. Θηβών κ. Δεσύλλας .
Αναφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως στο θέμα της υποστελέχωσης του Προσωπικού καθώς και οι οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν κάθε είδους χρηματοδοτήσεις από το Υπουργείο .
Ο Υπουργός αφού ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους τόνισε ότι στα πλαίσια του εφικτού θα δρομολογηθούν οι ανάλογες λύσεις.

                                                                                     Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
                                                              Γ. Ν.Λιβαδειάς – Γ. Ν. Θήβας
                                                             ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ      

                 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 
Κατά την προχθεσινή συνάντηση (3/3/2015)  που είχαν εκπρόσωποι του νομού Βοιωτίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό έγινε μια ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θηβών και για τα οποία ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ήταν απόλυτα ενήμερος.
Ο κ. Ξανθός ενημέρωσε τους Βοιωτούς εκπροσώπους ότι το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της επιβίωσης του συστήματος Υγείας, θα προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες όπως είναι η τοποθέτηση ιατρικού προσωπικού στα δύο Νοσοκομεία και έθεσε για το μέλλον τη συζήτηση για την αναβάθμισή τους. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού Βοιωτίας  κ.κ. Γιάννης Σταθάς, Αθανάσιος Σκούμας και Ευάγγελος Μπασιάκος, η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπυρίδωνας Νικολάου, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής των Νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας, οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Λιβαδειάς και Θήβας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, καθώς  και  οι εκπρόσωποι των εργαζομένων των δύο Νοσοκομείων. 
                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: