Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

«Συμβουλευτική Γονέων», ένα βιβλίο βγαλμένο μέσα από την πολύτιμη γνώση του Ορχομένιου Δασκάλου και Επ. Σχολικού Συμβούλου κ. Γιάννη Θειακούλη

Μια ανοικτή πρόσκληση προς όλους όσους θέλουν να ακουμπήσουν την βαθύτερη σχέση του γονέα με το παιδί του, απευθύνει απόψε με την παρουσία του βιβλίου του με τίτλο «Συμβουλευτική Γονέων», ο Ορχομένιος αξιοσέβαστος δάσκαλος και επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Θειακούλης.
Η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του, θα γίνει στις 7.00 το απόγευμα στη Επιμελητήριο Βοιωτίας, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Βάϊο Ζεμπεθάνη, διδάκτορα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και  πρώην Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ενώ αποσπάσματα από την έκδοσή του θα διαβάσουν οι συμπολίτισσές μας κκ. Κατερίνα Καραγκούνη, Ζωή Κολοβού και Χαρούλα Ψιλοπούλου. Τον συντονισμό του πάνελ θα έχει ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης.
Ένα βιβλίο που προσπαθεί να δώσει απαντήσεις και κατευθύνσεις, να βοηθήσει τους γονείς ν` ανταποκριθούν στο δύσκολο και δημιουργικό ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Το ORCHOMENOS PRESS με αφορμή την αποψινή εκδήλωση στη Λιβαδειά, αφιερώνει στον κ. Γιάννη Θειακούλη ένα βίντεο κλιπ που δημιούργησαν οι μαθητές της Ε' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού, το οποίο αλιεύσαμε τυχαία από το διαδίκτυο, ένα σχολείο που υπηρέτησε ως Διευθυντής του για τα δέκα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του στις νέες του εγκαταστάσεις στην πόλη μας.

Ο τίτλος του; Το σχολείο των ονείρων μας…. Τυχαίο, δεν νομίζω! Ο κ. Θειακούλης ήταν ένας δάσκαλος που μας έκανε να αγαπάμε το σχολείο γιατί πάνω απ` όλα ο ίδιος αγαπούσε αυτό που διάλεξε ως επάγγελμα: Τη διδασκαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: