Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Στόχος η κατάκτηση της έδρας για το ΚΚΕ στη Βοιωτία - Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις για το ψηφοδέλτιο - Τι μέλλει γενέσθαι με τον Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτρη Κουτσούμπα

koutsoumpasko
Στον αγιασμό των υδάτων στη Λιβαδειά παρέστη ο Γ.Γ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας και αφού ευχήθηκε σε όσους γιορτάζουν,  δήλωσε ότι «η καλύτερη ευχή για το λαό μας είναι, πριν μας αλλάξουν τα φώτα ακόμη περισσότερο αυτοί, που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, αλλά κι αυτοί που ετοιμάζονται να κυβερνήσουν στον ίδιο δρόμο με τους προηγούμενους, ο λαός μας να οργανωθεί, να τους αλλάξει αυτός τα φώτα».
Το Γ.Γ συνόδευαν στελέχη του κόμματος και υποψήφιοι βουλευτές, αν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τα ψηφοδέλτια θα γίνουν την Πέμπτη. Ο ίδιος, εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωσε  ότι θα επιλέξει τη Βοιωτία ως τη δεύτερη εκλογική  περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουτσούμπας παρέστη και σε συνέλευση στελεχών και μελών του ΚΚΕ της περιοχής , το βράδυ της Δευτέρας, καλώντας τους να δώσουν όλες του τις δυνάμεις για την ενίσχυση του κόμματος.
Ολόκληρη η δήλωσή του:
«Να ευχηθούμε χρόνια πολλά, ευχές πολλές σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα, αυτές τις ημέρες. Αν κι εδώ που τα λέμε, μέρα που είναι σήμερα, η καλύτερη ευχή για το λαό μας είναι, πριν μας αλλάξουν τα φώτα ακόμη περισσότερο αυτοί, που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, αλλά κι αυτοί που ετοιμάζονται να κυβερνήσουν στον ίδιο δρόμο με τους προηγούμενους, ο λαός μας να οργανωθεί, να τους αλλάξει αυτός τα φώτα, να αναπτύξει την πάλη του, τη συμμαχία του, να δυναμώσει το ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη, πραγματικά σίγουρη εγγύηση για την επόμενη μέρα, για το καλό του λαού μας, για το καλό του τόπου». Πηγή http://www.siriosfm.gr/?p=49221

Δεν υπάρχουν σχόλια: