Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Με μηνύματα για τις εκλογές και ευχές για ένα καλύτερο αύριο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Π.Ε. Βοιωτίας

Με μηνύματα και ευχές για ελπίδα, αισιοδοξία, αλληλεγγύη, υγεία αλλά και για ένα καλύτερο αύριο με τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έκοψε την Πέμπτη το πρωί την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, των φορέων και τον συλλόγων του νομού.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ ενώ το τυχερό νόμισα ήταν στο κομμάτι της Ελληνικής αντικαρκινικής Εταιρίας και το βρήκε η πρόεδρος του Παραρτήματος Λιβαδειάς Στέλλα Ταπανλή.
Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά. «Το 2015 ξεκινάει σήμερα, ένας νέος χρόνος ανατέλλει και εύχομαι σε όλους να είναι καλύτερος από τον προμηνούμενο γιατί η κατάσταση είναι παρά πολύ δύσκολη», είπε η κ. Παπαθωμά και συμπλήρωσε: «Βέβαια ξεκινάει με άλλα δεδομένα με λευκή πρωτοχρονιά και εκλογές. Εύχομαι όλες οι εξελίξεις να είναι προς όφελος των πολιτών της Βοιωτίας και του ελληνικού λαού, και όλες να ακουμπούν τον άνθρωπο».
Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί το ναυάγιο και να ευχηθεί κουράγιο σε εκείνους που αυτές τις ημέρες αντί να γιορτάζουν θρηνούν.
«Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία με χαρά και ανατροπές. Αυτή είναι η χρονιά που πραγματικά πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν πολλά πράγματα για να γίνει η ζωή μας το 2015 καλύτερη από το 2014″, σημείωσε η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε οτι οι εκλογές θα φέρουν σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο για τον τόπο και τους πολίτες»
Ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι σωτήρες των τραπεζών φεύγουν, μαζί τους φεύγουν και οι απάνθρωπες πολιτικές που οδήγησαν σε ανθρωπιστική κρίση την Ελλάδα και τον περήφανο λαό μας. Το νέο έτος, το 2015 ανατρέπουμε και επιλέγουμε μια άλλη πολιτική. Την, πολιτική της Εθνικής αξιοπρέπειας, της αριστεράς, της ανθρωπιάς και του αγώνα»
Χρόνια πολλά, χαμόγελα αισιοδοξίας και αλληλεγγύη ευχήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης. «Εύχομαι καλύτερες ημέρες για όλους και ειδικά για την μικρομεσαία τάξη που τόσα πολλά έχει υποστεί. Εύχομαι επίσης η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές να βρει το θάρρος, το κουράγιο και τον τρόπο να μας απαλλάξει από τα δυσβάσταχτα βάρη και να μπορέσει να απομακρύνει την οικονομία και την κοινωνία από την εξαθλίωση», είπε χαρακτηριστικά ο Π. Αγνιάδης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης χωροταξίας Χάρης Σανιδάς ευχήθηκε: «Το 2015 να είναι μια καλύτερη χρονιά, με προσπάθειες για όλους. Πάντα να στηρίζουμε αυτούς που έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα και να στεκόμαστε κάθε στιγμή δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη». Σε οτι αφορά τις επερχόμενες εκλογές τόνισε οτι η αυτοδιοίκηση που βρίσκεται κοντά στους πολίτες και κατανοεί τα καθημερινά τους προβλήματα  περιμένει από τη νέα κυβέρνηση μεγαλύτερη στήριξη για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της περιόδου που διανύουμε.
Τέλος η τυχερή της ημέρας, Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΑΕ Στέλλα Ταπανλή ευχήθηκε σε όλους «καλή χρονιά, υγεία και δύναμη» ενώ παράλληλα υπογράμμισε για ακόμα μια φορά την καθοριστική σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Πηγή www.viotianet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: