Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μια βραδιά που υπερίσχυσε η κοινωνική προσφορά από το Σύλλογο Γυναικών Λουτσίου




Μια βραδιά που υπερίσχυσε η κοινωνική προσφορά, ήταν αυτή που διοργάνωσε χθες βράδυ στο Ρόδον Palace η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Λουτσίου, καθώς μέρος των εσόδων τους θα διατεθούν για την απόκτηση ενός κινητού υπερηχοτομογράφου για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου. 

Παρών και ο Δντης του Κέντρου Υγείας κ. Χαμπίμπης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία του Συλλόγου αλλά και στην άψογη συνεργασία του με την αεικίνητη Πρόεδρο, που ως γνωστόν έχει αναδειχθεί και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτσίου στο Δήμο Ορχομενού. 
Στον δικό της χαιρετισμό, η κα Λάμπη Γούση, αναφέρθηκε εν συντομία στην άριστη συνεργασία τους με το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου,  ωστόσο, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την υποστήριξη της, τη Δημοτική Αρχή αλλά και τους υποψηφίους Βουλευτές κκ. Κουτσούμπα, Μπασιάκο και Θεοδώρου που τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Συλλόγου, ενός από τα μικρότερα χωριά του Δήμου μας. Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας δεσμεύτηκε δημόσια πως θα ενισχύσει το Σύλλογο μ` ένα σημαντικό ποσό, χρήματα από εκείνα που είχε σκοπό να ξοδέψει σ` αυτές τις εκλογές για προεκλογικά φυλλάδια. 












Την βραδιά άνοιξε το χορευτικό του Συλλόγου με χορούς απ` όλη την Ελλάδα. 

Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας! Και του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: