Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γ. Καράμπελας: «Ορχομένιοι, δώστε μου την ευκαιρία να συνεχίσουμε μαζί»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια σειρά από τις πολιτικές του πρωτοβουλίες που είχαν να κάνουν τόσο με τα ζητήματα της καθημερινότητας όσο και με καίριες πολιτικές παρεμβάσεις – όπως η αλλαγή χρήσης γης ένθεν και ένθεν της Ε.Ο. Κάστρου – Ορχομενού – Λιβαδειάς – επικεντρώθηκε στην ανοικτή προεκλογική ομιλία του την περασμένη Παρασκευή στην πόλη του Ορχομενού, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Καράμπελας.
Στην ανοικτή του πρόσκληση, ο κ. Καράμπελας αποσκοπούσε να ανανεώσει την επαφή του με τους κατοίκους του Ορχομενού – μια σχέση που έχει χτιστεί χρόνια τώρα – λίγες μέρες πριν από τις Εθνικές Εκλογές του 2015, στις οποίες εκ νέου πασχίζει να κατακτήσει τη μοναδική έδρα αυτή τη φορά, στο Νομό μας.
Ο κ. Καράμπελας αξίζει να σημειωθεί πως σ` αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο είναι και ο μόνος που έχει… επιμείνει στις ανοικτές συγκεντρώσεις ή μ` άλλα λόγια επιμένει να καλεί τον κόσμο να πηγαίνει σ` αυτόν και όχι εκείνος να τους συναντά περιδιαβαίνοντας καφενεία και λαϊκές αγορές.
Τέλος, στην ομιλία του στον Ορχομενό, επικεντρώθηκε, όπως ήταν φυσικό, στον πρωτογενή τομέα, παραδέχθηκε πολλές από τις αστοχίες της κυβέρνησης αλλά δεν παρέλειψε και να αναφερθεί σε πρωτοβουλίες που στήριξαν το εισόδημα των αγροτών, τονίζοντας πως προσωπική του άποψη είναι η ενίσχυση του αγροτικού κόσμου, μέσω του οποίου θα εξαλειφθεί και η συσσωρευόμενη ανεργία σ` όλη τη χώρα.




Ο κ. Καράμπελας έκλεισε με την ελπίδα πως οι προσπάθειές του θα δικαιωθούν και πως θα είναι ξανά μέλος του κοινοβουλίου, προκειμένου η σχέση αυτή και τους Ορχομενιους να μην διακοπεί.


«Ορχομένιοι, δώστε μου την ευκαιρία να συνεχίσουμε μαζί» είπε κλείνοντας την ανοικτή του ομιλία στον Ορχομενό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: