Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει με τους νέους ανθρώπους και αναδεικνύει τι έγινε τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον δρόμο μέσα από τον οποίο η χώρα θα βγει από τα δύσκολα. «Προχωράμε με σχέδιο και γνώση για να διαμορφώσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής ελπίδας. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής αλλαγής. Με αλήθεια και πολλή δουλειά, θα τα καταφέρουμε», λέει.
Τα παραπάνω συμβαίνουν στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, που βγήκε πριν από λίγο στον «αέρα». Πρωταγωνιστής, ο πρωθυπουργός, αλλά όχι μόνος του. Μαζί του είναι οι πιτσιρικάδες της γειτονιάς που παίζουν μπάλα σε μία πλατεία απέναντι από το Καλλιμάρμαρο. Ενώ το παιχνίδι τους είναι σε εξέλιξη, η μπάλα ξεφεύγει και προσγειώνεται στα πόδια του πρωθυπουργού.
Εκπληκτο ένα αγόρι με κοκκινόξανθα μαλλιά αναγνωρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και αρπάζει την ευκαιρία για να του θέσει ένν προβληματισμό: «Να σας πω κάτι. Ο πατέρας μου μου λέει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα». Ο Αντώνης Σαμαράς του απαντάει: «Κάτσε να τα πούμε, ρε Νικόλα». Κάθεται σε ένα παγκάκι και με τα παιδιά γύρω του αρχίζει με τη φράση: «Δίκιο έχει ο πατέρας σου».
Στη συνέχεια αναπτύσσει το επιχείρημά του ότι αν θες να φτιάξεις κάτι σωστό πρέπει να περάσεις και από δύσκολες καταστάσεις και πως για να παίξεις καλά μπάλα, πρέπει να έχεις γήπεδο. Κεντρικό σύνθημα είναι το «Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο» και η ατάκα που μένει στον τηλεθεατή είναι η τελευταία στο σποτ. Αφού ο Αντώνης Σαμαράς εξηγήσει στο παιδί τον στόχο του, το παρακινεί: «Πες το στον πατέρα σου!».

Πηγή: Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ της ΝΔ -Σαμαράς: Προπονήσου εσύ, δουλεύουμε εμείς [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/186272/ayto-einai-proeklogiko-spot-tis-nd-samaras-proponisoy-esy-doyleyoyme-emeis-vinteo#ixzz3OVPPktd3

Δεν υπάρχουν σχόλια: