Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η αρχή του τέλους για το Νοσοκομείο - Στον Εισαγγελέα η Δημοτική Αρχή Λιβαδειάς

no1
no2Στον αέρα τινάζεται η λειτουργία των επειγόντων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Οι ελλείψεις σε γιατρούς έχουν οδηγήσει το Νοσοκομείο σε οριακές καταστάσεις και το πλέον κομβικό τμήμα, το παθολογικό, στελεχώνεται με δύο μόλις γιατρούς.
Αποτέλεσμα, από σήμερα και για ένα οκταήμερο τα επείγοντα θα υπολειτουργούν  και οι γιατροί των υπόλοιπων τμημάτων θα βοηθούν σε όποια περιστατικά μπορούν.

Το μεσημέρι η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Ν. Κοτσικώνα και Γιώργος Ζιώγας, μαζί με άλλους δημοτικούς συμβούλους, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητή του Νοσοκομείου Κωνσταντίνο Ρουσσόπουλο.
Αφορμή στάθηκε το γεγονός,  ότι  ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς κ. Μακρής, ανακάλεσε τη χθεσινή απόφαση του για μετακίνηση γιατρών από το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου στο Νοσοκομείο.
nos
Στη συνέχεια, η δήμαρχος,  μαζί με εκπρόσωπο των γιατρών,  κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς εναντίον όσων βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία στην περιοχή.
Επίθεση στο διοικητή του νοσοκομείου κ. Ρουσσόπουλο εξαπέλυσε ο δ.σ Γιώργος Ζιώγας  κατηγορώντας τον ότι στηρίζει μόνο το Νοσοκομείο της Θήβας.
Τον  χαρακτήρισε ανεπιθύμητο και του ζήτησε να παραιτηθεί.  Από τη μεριά του ο
Διοικητής ανταπέδωσε καταλογίζοντας στον κ. Ζιώγα αδιαφορία για την πορεία το νοσοκομείου το προηγούμενο χρονικό διάστημα.  Πηγή http://www.siriosfm.gr/?p=49602

Δεν υπάρχουν σχόλια: