Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί στην Επιθεώρηση Γεώργιου Φουφόπουλου o συνεργάτης εκ του ασφαλούς επιτυγχάνει στη καριέρα του;

Στην Επιθεώρηση Γεώργιου 
Φουφόπουλου στηρίζουμε τον συνεργάτη μας από την πρώτη στιγμή που θα δείξει ενδιαφέρον για να ενταχθεί   στην οικογένειά μας γιατί  είμαστε "όλοι μαζί" , είμαστε συγκροτημένοι , μεθοδικοί με έμφαση στην εκπαίδευση ,αναλύοντας οι ομαδάρχες μας την αγορά και προσδιορίζοντας ακριβώς τις ενέργειες των συνεργατών τους με σκοπό την  επίτευξη των στόχων . 
Η παραγωγή είναι συνάρτηση των δομών, του συστήματος όπως αυτό λειτουργεί αλάνθαστα επί 10ετίες . Ένας διευθυντής, οι ομαδάρχες, οι συνεργάτες , ο εκπαιδευτής, η γραμματειακή υποστήριξη είναι αναγκαία συνθήκη για την υποστήριξη των συνεργατών . Αυτή όλη η δομή, ακόμα και αν αλλάζει μορφή ανά εξάμηνο, ανά χρόνο κ.λπ., δίνει τη δυνατότητα της κορύφωσης των αποτελεσμάτων για κάθε συνεργάτη άρα πρόοδο και εξέλιξη .
Στην αγορά υπάρχουν πολλά γραφεία που με έναν διευθυντή και έναν ομαδάρχη διοικούν 100 συνεργάτες . Χωρίς ωστόσο να μπορούν να τους υποστηρίξουν, να τους δώσουν αυτά που πρέπει. Στην ουσία ασκούν μόνο εποπτεία.
 
Ο μάνατζερ πρέπει να παρέχει στο συνεργάτη υποστηρικτικό έργο. Για εμένα, ένα γραφείο, ένας διευθυντής  πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο ομαδάρχες. Να έχει συνεργάτες , «χέρια» να υποστηρίξει  τον κόσμο του. Δύο ομαδάρχες και τη δική του ομάδα. Μ’ αυτήν τη λογική, οποιεσδήποτε ζημιές και αν υποστεί κατά τη  διάρκεια ενός  έτους , μπορεί να αναπληρώσει. Γιατί μία από τις τρεις δομές θα είναι πιο εύρωστη, θα δώσει το χρόνο στις υπόλοιπες να ανακάμψουν .
Σε μας εδώ η σχέση μας σημαίνει υποστήριξη, εκπαίδευση, μάθηση, γνώση, παρακολούθηση, άνοιγμα στις αγορές.


*Άρθρο του Γεώργιου Φουφόπουλου Επιθεωρητή Εθνικής  Ασφαλιστικής με την ευκαιρία ανακοίνωσης από την Εθνική Ασφαλιστική του 10μηνου 2014. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: