Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Καθολική η συμμετοχή των αγροτών της Επ. Λιβαδειάς στην ημερίδα ενημέρωση στον Ορχομενό για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ και των ραγδαίων αλλαγών στο φορολογικό





Ανάγκη αποτελεί η άμεση ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού, για τις μεταβολές που θα επιφέρει η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ στην καλλιέργεια και λόγω των ραγδαίων αλλαγών στο φορολογικό καθεστώς που διέπει τους αγρότες.
Αυτό κατέδειξε η μεγάλη συμμετοχή αγροτών από τη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΑΙΧΜΈΑΣ στο συνεδριακό κέντρο του Ορχομενού με θέμα: «ΝΕΑ ΚΑΠ , ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ 2014–2020- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ».
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι, Δημήτρης Μελάς Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Δημήτρης Ιατρίδης Ειδικός Γραμματέας Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών ΥΠ.Α.Α.Τ και Αντώνης Παναγόπουλος, Εκπρόσωπος Υπ. Οικονομικών ενώ τις εργασίες της ημερίδας παρακολούθησαν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας, η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Ορχομενού, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από πολλούς Δήμους.
Ο πρόεδρος του ΑΣ Λιβαδειάς ΑΙΧΜΕΑΣ Γιώργος Ανέστης απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους αγρότες της πρώην επαρχίας Λιβαδειάς, να συμπαραταχθούν στη νέα προσπάθεια του συνεταιριστικού κινήματος στην περιοχή συμμετέχοντας στον αγροτικό συνεταιρισμό, δεσμεύτηκε να συνεχίσει και να εντείνει την ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού σε φλέγοντα ζητήματα που τον απασχολούν και ενημέρωσε για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α ) που λειτουργεί στα γραφεία του ΑΣ Λιβαδειάς ΑΙΧΜΕΑΣ και που οι παραγωγοί μπορούν να απευθυνθούν και να ενημερωθούν, για όλα τα θέματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα.

Με εκτίμηση

Αγροτικός  Συνεταιρισμός  ΑΙΧΜΕΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: