Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Εκδηλώσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων προγραμματίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς

Σύσκεψη για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων πραγματοποίησε ο εμπορικός σύλλογος Λιβαδειάς προκειμένου να τονώσει των αγορά αλλά και να προσφέρει δωρεάν ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους.
«Ενημερώσαμε τα μέλη μας για τις ενέργειες που ήδη έχουμε κάνει ως Διοικητικό Συμβούλιο και συζητήσαμε τις προτάσεις που υπάρχουν και τις ενέργειές που δρομολογούμε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο», επεσήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Θανάσης Καλογρηάς και πρόσθεσε: «Χρήματα στο ταμείο του Συλλόγου δεν υπάρχουν ωστόσο με κάποια συνδρομή των μελών, των φίλων και χορηγών τους οποίους και ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα βοήθεια τους θα καταφέρουμε να κάνουμε με επιτυχία κάποιες εκδηλώσεις όπως έγινε και πριν από περίπου ένα μήνα με την λευκή νύχτα».
Τα περιθώρια ωστόσο είναι στενά αλλά ο Ε.Σ. καταβάλει κάθε προσπάθεια.
«Θέλουμε την συνεργασία και του δήμου, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και πιστεύω οτι ίσως καταφέρουμε να κάνουμε κάποια συνδιοργάνωση, όμως ο Δήμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμβάλει σε κάτι πολύ μεγάλο», σημείωσε ο κ. Καλογρηάς σύμφωνα με τον οποίο οι εκδηλώσεις είναι αναγκαίες για την διαμόρφωση του εορταστικού κλίματος που με τη σειρά του θα συμβάλει σε μια καλύτερη αγοραστική κίνηση σε μια περίοδο δύσκολη για τον εμπορικό κόσμο αλλά και το καταναλωτικό κοινό.
«Η κατάσταση στην αγορά είναι πολύ δύσκολη γι αυτό και εμείς κοιτάμε πως θα βγάλουμε τον κόσμο έξω, να προσφέρουμε κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς, να διασκεδάσει ο κόσμος δωρεάν και να ψυχαγωγηθούν κυρίως οι μικροί τα παιδιά της πόλης μας αλλά και οι μεγάλοι», τόνισε ο Θ. Καλογρηάς.
Παράλληλα έκανε γνωστό οτι τα καταστήματα στη Λιβαδειά θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 14 και θα ανοίξουν την τελευταία Κυριακή του έτους στις 28 Δεκεμβρίου κάτι που αποτελούσε αίτημα των μελών του Συλλόγου.
«Πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι για την επιτυχία των εκδηλώσεων, για την τόνωση της αγοράς αλλά και για να μείνει ο κόσμος στην πόλη μας τη Λιβαδειά. Να μην αναγκαστεί να μη πάει σε άλλες πόλεις για ψυχαγωγία, οι γονείς και τα παιδιά να μείνουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στη πόλη μας.  Προς αυτή την κατεύθυνση ο Ε.Σ. Λιβαδειάς θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια», υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος του ΕΣ Μάριος Σάκκος.
Πηγή www.viotianet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: