Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Καυστικότατος ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος στον απόηχο των δηλώσεων Σαμαρά…

Οι δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού αμέσως μετά τη ψηφοφορία αναδεικνύουν το πανικό που βρίσκεται αλλά και παράλληλα θέλει να περάσει ένα μήνυμα τρομοκρατίας τώρα μετά τους πολίτες και στους βουλευτές.
Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στην επόμενη και τρίτη καθοριστική ψηφοφορία θα υπάρχει ονοματεπώνυμο των βουλευτών που ψήφισαν. Μα κ.Σαμαρά γνωρίζετε ότι η ψηφοφορία είναι ονομαστική και ο καθένας γνωρίζει πως ψήφισαν οι βουλευτές. Δεν είναι η περίοδος του ΄85 των ομοιόμορφων και διαφορετικού χρώματος ψηφοδελτίων της τότε μυστικής ψηφοφορίας που ενορχηστρωτής ήταν ο μακαρίτης Πρόεδρος της Βουλής Στεφανίδης.                                  
Τί επιδιώκετε να δημιουργήσετε στους βουλευτές; Ένα φοβικό σύνδρομο για τη προοπτική της Ελλάδος που η μόνη σας επιχειρηματολογία είναι η μείωση της ρευστότητας και η πολιτική αστάθεια αλλά δεν έχετε μετανιώσει φαίνεται για τη φτώχεια των ελλήνων πολιτών, για το μεγάλο ποσοστό ανεργίας, για την υπερφορολόγηση, για τον ΕΝΦΙΑ, για τα φορολογικά μέτρα τα οποία πήρατε, για την ανασφάλεια των πολιτών που αισθάνονται στα προβλήματα υγείας τους και τόσα άλλα δεινά που επισώρευσε το δίδυμο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ όλο αυτό το διάστημα.                                                                                                            Και σαν να μην έφταναν οι δικές σας οι συγκεκαλυμμένες απειλές προς τους βουλευτές έρχεται και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης (το τσιράκι σας) που βρίσκεται με υποσχετική στη δικιά σας Νέα Δημοκρατία, να δηλώσει και αυτός ότι στη τρίτη ψηφοφορία θα υπάρχει ονοματεπώνυμο των βουλευτών που θα ψηφίσουν αλλά και παράλληλα όπως δήλωσε θα έχουμε και τις διευθύνσεις των βουλευτών. Δηλαδή η τρομοκρατία δεν είναι μόνο προς τους πολίτες αλλά και προς τους βουλευτές. Τί υπαινίσσεται ο εκλεκτός σας Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος; Ότι θα υπάρξουν βιαιοπραγίες προς τους βουλευτές ή και τα μέλη των οικογενειών τους; Δηλαδή θα πάνε πολίτες στα σπίτια τους και θα βιαιοπραγήσουν;                                             
Αυτό κ. Σαμαρά δεν αποτελεί πολιτική τρομοκρατία; Υιοθετείτε τη συμπεριφορά του εκλεκτού σας; Να τον χαίρεστε. Το αποτέλεσμα όμως της τρίτης ψηφοφορίας θα είναι καθοριστικό διότι ο λαός απαιτεί πολιτική ηρεμία και την απάντηση θα τη δώσει μόνο ο κυρίαρχος λαός.




Θανάσης Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: