Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ο κ. Νίκος Κουκιάσας μας ... "συστήνεται" με τον πιο γλυκό τρόπο!

Στο πλαίσιο της Έκθεσης GREEK TOURISM Expo 2014, το εκπρόσωποι
από τα Επιμελητήρια όλης της Ελλάδας περιηγήθηκαν στους χώρους της. 

Ο κ. Νίκος Κουκιάσας με τον Πρόεδρο του ΕΠΒ
 κ. Παναγιώτη Αγνιάδη. Μια συνάντηση, έκπληξη! 

Ο Αϊ Δημητραναίος ζαχαροπλάστης που έχει κατακτήσει πολλά βραβεία
και επιτυχίες με τον Γεν. Γραμματέα της ΚΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη
και τον Πρόεδρο της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο. 
Στο πλαίσιο της Έκθεσης GREEK TOURISM Expo 2014,  που πραγματοποιείται στις  5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο MetropolitanExpo, το εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια όλης της Ελλάδας περιηγήθηκαν στους χώρους της, με αφορμή και την θεματική εκδήλωση: «Εμπορικά Επιμελητήρια: Πρωτοβουλίες και καινοτόμες δράσεις ανάδειξης της Ελλάδας ως διακεκριμένου τουριστικού προορισμού. Καλές πρακτικές διμερών επιμελητηρίων στον τομέα του τουρισμού». 
Macaron με κοπανιστη και μαστίχα! Νίκο θερμά συγχαρητήρια!


Ο κ. Νίκος Κουσιάσας στέλνει
μέσω του ORCHOMENOS PRESS
 τα χαιρετίσματά του σ` όλους τους φίλους
και τους γνωστούς του
κι εμείς του ευχόμαστε - ανήμερα της γιορτής του
- να είναι πολύχρονος και πάντοτε δημιουργικός! 
Παρόν και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης ... αλλά η έκπληξη της ημέρας ήταν ο Αϊ Δημητραναίος ζαχαροπλάστης κ. Νίκος Κουκιάσας, ένας εξαιρετικά δημιουργικός Βοιωτός που τον συναντήσαμε ανάμεσα στην ομάδα των κορυφαίων σεφ των νησιών του Αιγαίου, (τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων) σ` ένα από τα οποία - τη Μύκονο δηλαδή - ζει πλέον μόνιμα με την οικογένεια του. Ο κ. Κουκιάσας, μάλιστα, ανάμεσα στις δημιουργικές του προτάσεις έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του specialite: Macaron με κοπανιστη αλλά και μαστίχα, μια γευτικότατη πρόταση που πρόσφερε - ανήμερα της εορτής του - στους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων, για να εισπράξει τις ευχές τους αλλά πάνω απ` όλα  τα συγχαρητήρια τους! 

Στο περιθώριο αυτής της συνάντησης, δεν παρέλειψε να μιλήσει και στην κάμερά μας, για να μας απευθύνει μια ανοικτή πρόσκληση... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: