Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήρια επιστολή

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι βιωματικές δράσεις “ Σχεδιάζω δράσεις ” που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 2ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και με τη συμβολή του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στις 5, 12 και 19 Δεκεμβρίου 2014 στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Λιβαδειάς.
Με αφορμή την 5η Δεκεμβρίου που έχει ανακηρυχτεί Παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού  έγινε η κίνηση προσέγγισης των μικρών μαθητών του σχολείου μας, σε μια προσπάθεια να συνομιλήσουν γύρω από τα ζητήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής προσφοράς και να ευαισθητοποιηθούν απέναντι σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, ευχαριστεί θερμά:
1.       Το Περιφερειακό Τμήματου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάςκαι τη Γεν. Γραμματέα κ. Αγγελική Μπίνιου για την άμεση ανταπόκριση και υλοποίηση της δράσης.
2.       Τις εθελόντριες της Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Λιβαδειάς κ. Τούλα Δημακάκου, Λαζούλα Τσεκούρα και Ιωάννα Τσέλλιου.
3.       Τον εθελοντή της Κοινωνικής Πρόνοιας και Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Λιβαδειάς κ. Παναγιώτη Κωτσιόπουλο.
4.       Την αρχιτέκτονα κ. Μάρω Ρόδη και εμψυχώτρια της δράσης για την συμβολή της στις αποτυπώσεις σε χαρτί από τους μαθητές τωνδικών  τους “ανησυχιών”.
5.       Το διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Λιβαδειάς κ. Μάρκο Παναγιώτη για τη συμπαράσταση στο έργο μας.
6.       Τους μαθητές/ριες του 2ου Γυμνασίου Λιβαδειάς για την ένθερμη συμμετοχή τους στις δράσεις.
7.       Τηνπρόεδρο του συλλόγου μας και υπεύθυνη καθηγήτρια της δράσης κα. Σίμου Ασπασία για την παιδαγωγική - διδακτική προσφορά  της στη επιτυχή ολοκλήρωσή της.
Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε την αναγκαιότητα των συλλογικών προσπαθειών για ένα καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο, που εργάστηκαν όλοι και υιοθέτησεη σχολική κοινότητα.

Για το Δ.Σ.
Μετά Τιμής
Η Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας
                             Σίμου Ασπασία                                                             Μπάτσου Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια: