Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Σταύρος Δήμας: 160 ναι, 135 παρών

Με το ισχνό αποτέλεσμα των 160 βουλευτών υπέρ του Σταύρου Δήμα και 134 «παρών» ολοκληρώθηκε η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ενα αποτέλεσμα που δεν δημιουργεί προσδοκίες δυναμικής στον κυβερνητικό συνασπισμό ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Δείτε εδώ ποιες είναι οι πρωτοβουλίες που αναμένεται να αναλάβει η κυβέρνηση για συναίνεση και Πρόεδρο μετά το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας.
Σε δήλωσή του ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε την ελπίδα ότι θα εκλεγεί ο Σταύρος Δήμας. «Ηταν απόψε η πρώτη από τις τρεις ψηφοφορίες. Εχουμε μπροστά μας άλλες δύο. Ευελπιστώ ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Είμαι βέβαιος ότι οι βουλευτές αντιλαμβάνονται ότι η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες. Να συγχαρώ εκείνους τους βουλευτές που ξεπέρασαν τους δισταγμούς τους και ψήφισαν από την πρώτη ψηφοφορία υπέρ του Σταύρου δήμα» δήλωσε.


Πηγή: Σταύρος Δήμας: 160 ναι, 135 παρών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/183253/stayros-dimas-160-nai-135-paron#ixzz3MBxsrpuw

Δεν υπάρχουν σχόλια: