Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Με μια επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα «καλωσόρισαν» τον Νοέμβριο σε Παύλο και Λούτσι

Ο κ. Αναγνωστόπουλος πλαισιώνεται από τους κκ. Ζυγογιάννη και Ντουφεξή
Με μια επιτυχημένη εκδήλωση που στο επίκεντρό της είχε τον «άνθρωπο» και την ενημέρωση γύρω από σύγχρονα ιατρικά θέματα «καλωσόρισε» τον Νοέμβριο η Τοπική Κοινότητα Παύλου στο Δήμου Ορχομενού, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Λουτσίου, την Ενοριακή Επιτροπή Αγίου Αθανασίου Παύλου, την Ενοριακή Επιτροπή Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Λουτσίου, τη Σχολική Κοινότητα Δημοτικού Σχολείου Παύλου και τη Σχολική Κοινότητα Νηπιαγωγείου Παύλου.

Ο κ. Ηρακλής Ντουφεξής, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παύλου,
προλογίζει την επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα που συνδιοργανώθηκε
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Παύλου. 
 \








«Προαγωγή της Υγείας και της Προληπτικής Ιατρικής» ήταν ο τίτλος της ανοικτής ενημερωτικής εκδήλωσης που οργανώθηκε την 1η Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Παύλου.
«Ψυχή» της εκδήλωσης ήταν τόσο ο Πρόεδρος του Παύλου κ. Ηρακλής Ντουφεξής, όσο και η Πρόεδρος του Λουτσίου κα Λαμπρινή Γούση, δύο πρόσωπα που ο καθένας με την διαχρονική του διαδρομή, πασχίζουν να προσφέρουν το καλύτερο για τις τοπικές τους κοινωνίες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος, όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης και μέλη του ΔΣ, στηρίζοντας και αυτή την κοινωνική πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης.  
Η ημερίδα άνοιξε με χαιρετισμό του κ. Ηρακλή Ντουφεξή, ο οποίος εξήρε το επιστημονικό έργο των ομιλητών – προσκεκλημένων ιατρών, ακολούθησε στο ίδιο σκεπτικό η κα Λάμπη Γούση και ο Δντης του Δημοτικού Σχολείου κ. Βασίλειος Ζυγογιάννης.
Ακολούθως, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας, το λόγο έλαβε ο κ. Νικόλαος Αναγνωστόπουλος, παθολόγος – αιματολόγος και συντονιστής, ο οποίος προλόγισε τον εισηγητή κ. Παναγιώτη Βαραγιάννη. Ο κ. Βαραγιάννης, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον ισορροπημένο τρόπο ζωής σε παιδιά.
Αμέσως μετά το διάλλειμα, ακολούθησε η δεύτερη ομιλήτρια, η κα Κωνσταντίνα Φραγκιά – Τσίβου,  Παθολογοανατόμος, η οποία ανέλυσε το θέμα: «Ο ήλιος είναι φίλος ή εχθρός: Μύθος και πραγματικότητα».
Η εκδήλωση έκλεισε με σχόλια και συζήτηση.
Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει και τον κ. Ντουφεξή και την Γούση για την διαχρονική τους αγωνία για προσφορά στον τόπο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: