Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ : «Η Μεταμόρφωση των αντισυστημικών» Οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια τελείωσαν, μαζί και τα παραμύθια !!

           Νοέμβριος 2014  

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 
«Η Μεταμόρφωση των αντισυστημικών» 

Οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια τελείωσαν, μαζί και τα παραμύθια !!   


25/10/2014: από το mail  της παράταξης “Πρωτοβουλία” διακινείται προς τα προσωπικά mails των συναδέλφων ένα  συκοφαντικό κείμενο, λασπογράφημα  σε περιεχόμενο, ήθος και ύφος. Οι ιδιότητες του ηλεκτρονικού αρχείου (αρκεί να ανοίξετε το αρχείο και να πατήσετε Αρχείο  Ιδιότητες) αποκαλύπτουν το συντάκτη υπολογιστή: sumstanvoi,  δηλαδή Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Βοιωτίας !!  Γνωρίζει κάτι για το λασπογράφημα ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της ΔΔΕ Βοιωτίας και υποψήφιος της Πρωτοβουλίας για ΠΥΣΔΕ/ΑΠΥΣΔΕ;   
31/10/2014:  από το mail  της Δ.Δ.Ε. Βοιωτίας αυτή την φορά (mail@dide.voi.sch.gr) διακινείται mail  της παράταξης “Πρωτοβουλία” προς τα mails των σχολικών μονάδων (με 60 αποδέκτες) με θέμα: «Οι υποψήφιοι της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ και στα τρία Υπηρεσιακά Συμβούλια» και περιεχόμενο προεκλογικό υλικό της.  Τελικά, η «αντισυστημική» (sic!!) Πρωτοβουλία χρησιμοποιεί τις υποδομές, τα υπολογιστικά συστήματα και τα δίκτυα του διοικητικού μηχανισμού της ΔΔΕ Βοιωτίας !!    
Αντί άλλου σχολιασμού, παραθέτουμε ένα απόσπασμα από ανακοίνωση των ΣΥΝΕΚ (κεντρική πανελλαδική παράταξη που εντάσσεται η Πρωτοβουλία) για παρόμοιο θέμα στην Αθήνα: 
«Θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός να χρησιμοποιείται  ο Διοικητικός Μηχανισμός της ΔΔΕ για να αποστέλλονται σε σχολεία έντυπα παρατάξεων και υποψηφίων. Η ενέργεια αυτή αποτελεί ευθεία παρέμβαση της Διοίκησης στην εκλογική διαδικασία για τις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων…….. 
……  ο διοικητικός μηχανισμός δεν είναι παραταξιακό «τιμάριο» και κομματικό φέουδο κανενός!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: