Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Λιβαδειάς για την επιτυχή διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στη Λιβαδειά

 
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η«Λευκή Νύχτα» στη Λιβαδειά.Η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» έγινε παράλληλα με την εμποροπανήγυρη καιοι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν τα μαγαζιά της Λιβαδειάς. Τα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους από τις 5 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, ώστε οι επισκέπτες να κάνουν τις αγορές τους, ενώ η διοργάνωση περιλάμβανε δρώμενα για τα παιδιά, μουσική, χορό, πίστα αναρρίχησης και πολλά άλλα για να διασκεδάσουν οι επισκέπτες.
Η «Λευκή Νύχτα» η οποία διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Λιβαδειάς είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία στον απόηχο της οποίας  «ζεστάθηκαν» οι καρδιές των πολιτών από τις πολλές εκπλήξεις και eventsπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και των καταστηματαρχών από την προσέλευση του κόσμου, ενώ έγινε το πρώτο βήμα για να κερδηθεί  το στοίχημα της ποιότητας και των χαμηλότερων τιμών των προϊόντων.
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Λιβαδειάς συγχαίρει για τη πρωτοβουλία αυτή τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Καλογρηά Αθανάσιο, και το Δήμο Λιβαδειάς για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης και δηλώνει παρούσα και αρωγός σε τέτοιες κινήσεις. Συγχαίρει επίσης τον Λειβαδίτη καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ για την παρουσία του και την στήριξη του σε τοπικά δρώμενα κάνοντας μια κίνηση αποκέντρωσης των καλλιτεχνών και στήριξης της επαρχίαςη οποία στον πολιτιστικό τομέα το έχει ανάγκη.


Γραφείο Τύπου ΔΗΜ.Τ.Ο. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: