Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ένα θερμό χειροκρότημα για τους «Οιπότες του Θεάτρου»


Η Έφη Τζαβάρα
 Μετά από απαίτηση του κοινού – κι` είχαν απόλυτο δίκιο – τα μέλη της θεατρικής ομάδας της πόλης μας «Οιπότες του Θεάτρου» επανέλαβαν για δύο παραστάσεις, στις αρχές του Νοέμβρη,  το μονόλογο του Βασίλη Κατσικονούρη «Το μπουφάν της χάρλευ ή πάλι καλά».  Η αυλαία έπεσε την Κυριακή και το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί!
 


Ο Κώστας Πουρνάρας


Ο Γιώργος Ζωγράφος



Η Μαριλένα Λένα


 Δεν ήταν μόνο η ερμηνεία της Μαριλένας Λένα, ούτε η σκηνοθετική ματιά της Νίκης Παπαγιαννάκη. Ήταν όλο αυτό που είδαμε όσοι ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμά τους  και απολαύσαμε μια παράσταση, τόσο σπάνια, όσο και τα συναισθήματα που γέννησε στον κάθε θεατή.
Για δύο  παραστάσεις, λοιπόν, το Σάββατο 1 και τη Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στο  Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Ορχομενού, οι «Οιπότες  του Θεάτρου» μετέφεραν στο σανίδι με αληθινά εξαιρετικό τρόπο, το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Το μπουφάν της χάρλευ». Ένα μονόλογο που ερμήνευσε καθηλωτικά η ταλαντούχα Μαριλένα Λένα, σε «συμπρωταγωνιστή» της τον Κώστα Πουρνά (ως Εύζωνα), υπό τους ήχους του ακορντεόν του Γιώργου Ζωγράφου. Την παράσταση προλόγισε η Έφη Τζαβάρα ενώ η  σκηνοθεσία ήταν της Νίκης Παπαγιαννάκη.
Αξίζουν ακόμη συγχαρητήρια και στον Κώστα και Λάμπρο Πουρνάρα για την κατασκευή των σκηνικών. 

 Και τις δύο βραδιές, τις παραστάσεις τίμησαν με την παρουσία τους – μεταξύ άλλων – και πρόσωπα από τη δημόσια ζωή της πόλης μας. 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Σας αξίζει το θερμό μας χειροκρότημα!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: