Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Αύριο η συνάντηση των των Δημάρχων και εκπροσώπων της Βοιωτίας με τον Χρυσοχοϊδη - Ποιες άλλες απαντήσεις έλαβε ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ευ. Μπασιάκος


Θέμα:
Κοινοβουλευτικός Έλεγχος
Σχετ.:
Η υπ’ αριθμ. πρωτ. 3796/20-10-2014 Ερώτηση
Σε απάντηση της ανωτέρω Ερώτησης, που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, με θέμα «Αναπροσαρμογή διοδίων, ώστε να αποτραπεί η μεγάλη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της Βοιωτίας», κατά λόγο αρμοδιότητας, σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έχει προβεί σε αναζήτηση στοιχείων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 41110/22-10-2014 έγγραφο και, μόλις περιέλθουν οι σχετικές απαντήσεις, θα επανέλθουμε με νεότερο συμπληρωματικό έγγραφο.
Κατά τα λοιπά, αρμόδια να ενημερώσουν την Εθνική Αντιπροσωπεία είναι τα συνερωτώμενα Υπουργεία.



Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ







ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ



Σημειώνεται ότι η πιο πάνω απο 20/10/2014, με αριθμό 3796, ερώτηση έχει υποβληθεί από τον κ.Μπασιάκο, σε συνεργασία με τους Δημάρχους και λοιπούς εκπροσώπους, και στους Υπουργούς Υποδομών κ. Χρυσοχοϊδη και Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλια , από τους οποίους αναμένει έγγραφη απάντηση.


Παράλληλα ο κ. Μπασιάκος ζήτησε τη Δευτέρα 3/11/2014 προσωπικά από τον Υπουργό κ.Χρυσοχοϊδη, λόγω της έντασης του προβλήματος της οδικής ασφάλειας, συνάντηση των Δημάρχων και εκπροσώπων της Βοιωτίας, για το σοβαρό αίτημα της μείωσης των διοδίων , αφού έχουν αλλάξει πλέον τα δεδομένα , ώστε να αποτραπεί η μεγάλη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της Βοιωτίας. Ο Υπουργός συμφώνησε αμέσως και την προσδιόρισε το μεσημέρι της Τρίτης 11/11/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: