Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ανοικτό κάλεσμα από το ΠΑΜΕ Λιβαδειάς στην απεργία της 27ης Νοεμβρίου

pame_simaΗ γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε πλατιά σύσκεψη με θέμα την αποτίμηση της δουλειάς που έγινε για το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη και την οργάνωση της απεργίας στις 27 Νοέμβρη.
Οπως υπογραμμίστηκε στην σύσκεψη , «με το μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο που συμμετείχαν πάνω από 100.000 κόσμου, με σχεδόν 1000  αποφάσεις συνδικαλιστικών φορέων κορυφώθηκε ένα δίμηνο έντονης αγωνιστικής δράσης στην περιοχή μας  από τις δυνάμεις που συγκροτούν την κοινωνική συμμαχία, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την εργατική – λαϊκή οικογένεια».
Η γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα άμεσα να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία, να συζητηθεί σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, να γίνει υπόθεση των ίδιων των εργαζομένων.
Το μέλλον της εργατικής οικογένειας δεν μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση, η μόνιμη ανασφάλεια. Δεν μπορεί κάθε μέρα να βασανίζεται, για να σωθούν τα κέρδη των εκμεταλλευτών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Από τη δράση μας, τους αγώνες μας, τις διεκδικήσεις μας, εξαρτάται η «σωτηρία» μας, η αξιοπρεπής ζωή, η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Να απορρίψουμε την αυταπάτη ότι, αν αλλάξουν οι διαχειριστές στην κυβέρνηση θα γίνει πιο ανθρώπινο το εκμεταλλευτικό σύστημα, πως θα γυρίσει ο τροχός. Η αναμονή, η εναπόθεση ελπίδας σε κυβερνητικές εναλλαγές αποδείχτηκε πως δε φέρνει πίσω κατακτήσεις. Η αδράνεια, η καθυστέρηση δημιουργεί νέες υποχωρήσεις, νέες απώλειες, σταθεροποιείται η φτώχεια και η εξαθλίωση. Να σπάσουμε τα δεσμά της σύγχρονης σκλαβιάς! Οι εργαζόμενοι είναι οι παραγωγοί του πλούτου! Καμία έκπτωση στις ανάγκες και τα δικαιώματά μας! Να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!.
Όλοι και Όλες στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς την Πέμπτη 27 του Νοέμβρη στις 10.30 το πρωί .

Δεν υπάρχουν σχόλια: