Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ένας μουσικός περίπατος στην «αρχοντοπούλα της Ρούμελης»



Στις 19 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Πρότυπου Κέντρου Έγκαιρης
Διάγνωσης του καρκίνου στην οδό Δημ. Ανδρεαδάκη 47. 


Ένα πολιτιστικό ποτάμι… ανηφόρησε και κατηγόρησε τους κεντρικούς δρόμους της «αρχοντοπούλας της Ρούμελης», με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της ημέρα της καρδιάς, του έρωτα, της αγάπης, της ζωής, το απόγευμα της Κυριακής, 28 Σεπτεμβρίου 2014. Η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» ήταν και εκεί!




Πρωτοπόρος σ` αυτή την τόσο ιδιαίτερη γιορτή το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που σκέφθηκε να μας καλέσει σ΄ ένα περπάτημα μουσικό, που τα περιέχει όλα... Διασκέδαση, άσκηση, πολιτισμό, προβολή της πόλης μας, των αρχαιολογικών μνημείων, της ομορφιάς της.
Η εκκίνηση έγινε από τη κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.( Εθνικής Αντίστασης) και ακολουθήθηκε η διαδρομή από την Στρατηγού Ιωάννου, Θολωτό της Κρύας ( μουσική στάση), επιστροφή από Ελευθερίου Βενιζέλου και κατάληξη στη κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς (μουσική στάση), για να απολαύσουμε ποιοτική μουσική Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη, ορχηστρικά κομμάτια ,τραγούδι, χορό, ποίηση.








Παρούσα ήταν και η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, δηλώνοντας πως χαιρετίζει την πρωτοβουλία τους και συγχαίρει το ΔΣ για την ενέργειά τους αυτή, όπως και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βοιωτίας κ. Γιάννης Σταθάς, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδεών, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Γιώργος Βασιλήας, εκπρόσωποι του ΕΠΒ και των άλλων χορηγώ,  κ.α.
Αφού ολοκληρώθηκε ο μουσικός αυτός περίπατος, τη βραδιά έκλεισαν με τα τραγούδια τους οι Θαν. Βούτσας, Μ. Δούκα, Κων. Κωτσαδάμ, Τάκης Σφουντούρης. Ολόκληρη η εκδήλωση ήταν σε σκηνοθεσία του κ. Γ Αγραφιώτης και μουσική επιμέλεια από το Τροφώνιο Ωδείο.
Ακόμη συμμετείχαν χορευτές από το Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, τους Burn the floor και η ηθοποιός Βιργινία Παππά.







Ας ακούσουμε τι δήλωσε στην κάμερα του ORCHOMENOS PRESS η κα Στέλλα Ταπανλή, Πρόεδρος του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ... 


Δηλώσεις μας έκανε για τη συμμετοχή του και ο κ. Κωνσταντίνος Κωσταδαμ... 


καθώς και ο κ. Θανάσης Βούτσας... 



Θυμίζουμε πως το Παράρτημα της Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε. θα εγκαινιάσει το Πρότυπο Κέντρο Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου στην οδό Δημ. Ανδρεαδάκη 47, στις 19 Οκτωβρίου 2014. Ένα όνειρο ζωής, που χτίστηκε χάρις στην υποστήριξη των μελών και το σπουδαίο κληροδότητα του αείμνηστου  Λουκά Δέδε. 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: