Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Σοβαρές εξελίξεις στα εσωτερικά του Οργανισμού Κωπαϊδας - Το κουβάρι ξετυλίγει ο κ. Παναγιώτης Σταθιάς

«Οσμή σκανδάλου» αναδύεται από τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις για τη λειτουργία του Οργανισμού Κωπαΐδας .
 Μετά το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε στον Οργανισμό από Επιθεωρητές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο, από τα μέσα Σεπτεμβρίου  έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, το Δ.Σ του Οργανισμού κατέθεσε στον Εισαγγελέας Λιβαδειάς μηνυτήρια αναφορά για τη διερεύνηση  τυχόν ποινικών ευθυνών υπαλλήλων της υπηρεσίας στη λειτουργία του.
Η αναφορά στρέφεται κυρίως κατά του Αναπληρωτή Διευθυντή του Οργανισμού ο οποίος κατηγορείται για λάθη, παραλείψεις και αλλοιώσεις καρτελών  με οφειλές παραγωγών από το 1989 έως το 2013.
Μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ ο πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού Παναγιώτης Σταθιάς, έκανε λόγο για διαχρονικές παραλείψεις στη λειτουργία του Οργανισμού και αποκάλυψε ότι έχουν χαθεί καρτέλες οφειλών για τέλη άρδευσης που αφορούν «μεγαλοπαραγωγούς».
Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα καθώς το μπαλάκι της διαχείρισης του Οργανισμού, από την 1η Οκτωβρίου έχει περάσει στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, παρότι εκκρεμεί η έγκριση τροπολογίας στη Βουλή για δίμηνη παράταση στη λειτουργία του, που έχει καταθέσει ο βουλευτής Γιάννης Καράμπελας. Πηγή www.siriosfm.gr 

Δείτε και το ρεπορτάζ του Star της Κεντρικής Ελλάδας με την αναλυτική συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Σταθιά... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.