Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ανοιχτό Κολυμβητήριο στη Θήβα μέσω Γ.Γ. Αθλητισμού

Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό η προκήρυξη της δημοπράτησης  έξι (6) ανοιχτών κολυμβητηρίων μεταξύ των οποίων και της Θήβας, έργα τα οποία θα υλοποιηθούν μέσω χρηματοδότης από Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).  Οι εργασίες κατασκευής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προβλέπεται να ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2015 και θα ολοκληρωθούν εντός δύο (2) ετών.

Ο Δήμος Θηβαίων, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΡΙΘ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 145/2013), παραχώρησε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και για χρονικό διάστημα 25 ετών, έκταση κυριότητάς του  συνολικής επιφανείας 2.219,32τ.μ., η οποία βρίσκεται βόρεια του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ, προκειμένου να  ενταχθεί  το έργο: «Κατασκευή ανοικτού Κολυμβητηρίου στο Δ.Θηβαίων».

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, με αφορμή της υπογραφή της προκήρυξης δημοπράτησης από τον κ. Ανδριανό, δήλωσε:

“Είναι μια θετική εξέλιξη σε ένα μακροχρόνιο αίτημα των Θηβαίων αλλά και επίπονων προσπαθειών του Δήμου προκειμένου να επιτευχθεί η ένταξη του έργου. Ας ευχηθούμε οι διαδικασίες να κυλήσουν ομαλά και το έργο να ολοκληρωθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: