Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση σε Βιωματικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Εκπ/κών ΠΕ11 που υπηρετούν στα Σχολεία της Π/θμιας Εκπ/σης Περιοχής Λιβαδειάς

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής (κλάδου ΠΕ11) που υπηρετούν στα Σχολεία της Π/θμιας Εκπ/σης Περιοχής Λιβαδειάς, για το Βιωματικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί, στις 15 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00-14:30, στο Συνεδριακό χώρο «Τα Πέτρινα» του Δήμου Ορχομενού. Το θέμα του Σεμιναρίου είναι «Η Διδακτική των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στη Φυσική Αγωγή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
Οι ενότητες του Σεμιναρίου είναι οι εξής:
α) Η Διδασκαλία των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στη Φυσική Αγωγή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σκοπός, Στόχοι, Περιεχόμενο, Σχέδιο μαθήματος, Μέθοδοι, Αξιολόγηση), με εισηγήτρια την κ. Ιωάννα Τσαμίτα, Σχολική Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής με έδρα τη Χαλκίδα.
β) Η Διδασκαλία των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών που προτείνονται στα ΑΠΣ της Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Τοπικών Παραδοσιακών Χορών (βιωματική ενότητα) με εισηγητή τον κ. Χρήστο Φλωκατούλα, εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής που υπηρετεί στην Π/θμια Εκπ/ση Βοιωτίας.
Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών.

Η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής


Τσαμίτα Ιωάννα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: