Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

To πρόγραμμα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Λιβαδειάς για το μήνα Σεπτέμβριο

Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της E.A.E., γεια σας. Αυτόν τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, θα πρέπει να συνταιριάξουμε την μουντή «θλιμμένη» όψη της φύσης, με την χαρούμενη διάθεση της ψυχής μας, αφού απ’ το Σεπτέμβρη θα αρχίσει να λειτουργεί το Κέντρο Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου, ένα όνειρο τόσων χρόνων, που έγινε πραγματικότητα. Εμείς αυτό το καλοκαίρι  «κλέψαμε» αχτίδες απ’ τον ήλιο, φως απ’ την πανσέληνο του Αυγούστου, ήχους και  εικόνες από την γαλαζοπράσινη θάλασσα, τα κάναμε αισιοδοξία, χαρά ζωής, ελπίδα και τα χαρίσαμε σε σάς. Σα δώρο, ένα ευχαριστώ για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια.
~        Από Σεπτέμβρη θα συνεχίσουμε το κορυφαίο πρόγραμμα της Ε.Α.Ε. για πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου με εξετάσεις (Test Pap, μαστογραφία) δωρεάν, με αξιοπιστία.
Τηλεφωνήσατε στις υπεύθυνες: κ. Τασία Καντά 22160-22539 κ. Άννα Καράμπελα 22610-28161
~        Στις 22-25 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα - Πέμπτη), η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στέλνει τον κινητό μαστογράφο της στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς για να πραγματοποιήσει  μαστογραφίες, κυρίως σε γυναίκες των απομακρυσμένων περιοχών της Περιφέρειας Λιβαδειάς, με προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και άπορες. Το εξειδικευμένο προσωπικό (team) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, θα ενημερώσει ΔΩΡΕΑΝ για θέματα, που αφορούν τον καρκίνο του μαστού.  
Τηλεφωνήσατε έγκαιρα  από 10 Σεπτεμβρίου 8.30 – 9.30 πμ και 6.00 – 8.00 μμ στην υπεύθυνη
κ. Τασία Καντά 22610-22539 & 6982784969 για να κλείσετε ραντεβού.
~        Στις 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 6.00 μμ το Δ.Σ. του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε., σας καλεί να πραγματοποιήσουμε όλοι  μαζί το «μουσικό περπάτημα».
Η εκκίνηση θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς και μετά από «μουσικές στάσεις» με τραγούδια, χορό, ποίηση μουσική  Μ. Χατζηδάκη – Μ. Θεοδωράκη περπατώντας στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας θα καταλήξουμε στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας. Ελάτε να προβάλλουμε, τον πολιτισμό, την παράδοση, το φυσικό  κάλλος της Λιβαδειάς μας, απλώνοντας ταυτόχρονα γέφυρα στήριξης,  αλληλεγγύης, ευαισθησίας, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του Πρότυπου Κέντρου Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου. Τιμή συμμετοχής 5 € με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
~        Από το Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει το Κέντρο Διακοπής Καπνίσματος. Υπεύθυνος ο ιατρός – πνευμονολόγος κ. Λάζαρος Παπαγεωργίου.
~        Επίσης θα λειτουργήσει το Κέντρο Έγκαιρης Διάγνωσης για μελάνωμα και κακοήθεια του δέρματος. Υπεύθυνη η ιατρός – δερματολόγος κ. Εύη Καρανικόλα. Ελάτε να ενημερωθείτε στην οδό Δημ. Ανδρεαδάκη 47, 10.00 πμ – 13.00 μμ.
~        Στις 4,5 Οκτωβρίου, Σάββατο-Κυριακή, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιήσουμε προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο. Ελάτε μαζί μας να καταθέσουμε τη δέησή μας στην  Παναγιά τη Μεγαλόχαρη και να χαρούμε το ταξίδι με ποιότητα, σε χαμηλή τιμή.
Δηλώσατε έγκαιρα συμμετοχή στις κυρίες: κ. Τασία Καντά 22610-22539      κ. Γιάννα Ζέρβα 22610-20706 κιν. 6974411208                      κ. Βάσω Φιλοσοφοπούλου 22610-29492 κιν. 6948107716
Αγαπημένα μέλη της E.Α.Ε., εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας, συνεργάτες, αρωγοί, συνάνθρωποι, που νοιάζονται για τον ανασφάλιστο, τον αναξιοπαθούντα, τον πάσχοντα συμπολίτη μας.
Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Μόνο μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας. Να νικήσουμε τον καρκίνο και να χαρίσουμε χρόνο στη ζωή μας.

Εξ  άλλου...
«Όταν επιδιώξεις κάτι, όλο το Σύμπαν
συνωμοτεί για να γίνει όπως επιθυμείς» (Paulo Coehlo)

Καλό Φθινόπωρο με Υγεία

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: