Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Στην "καρέκλα" του κάθισε και πάλι από σήμερα ο κ. Λουκάς Υπερήφανος

Με τις ευχές των Ορχομενίων «να πετύχει» στην πενταετή του θητεία, ανέλαβε σήμερα και επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, «νέος» κατά τους τύπους, καθώς είναι ίσως ένας από τους εμπειρότερους εν ενεργεία αυτοδιοικητικούς στον τόπο μας και όχι μόνο. 

Αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής, ο κ. Υπερήφανος διαδέχεται τον κ. Κώστα Ξηρογιάννη ύστερα από την πρώτη θητεία εφαρμογής του Καλλικράτη, η οποία  θα αξιολογηθεί εν ευθέτω χρόνο. Άλλωστε, ο κ. Υπερήφανος ούτε τώρα , ούτε στο παρελθόν ως Δήμαρχος «ασχολούνταν με τα πεπραγμένα των άλλων». Ίσως και γι` αυτό πετύχαινε τους στόχους του!  Ίσως και γι` αυτό είχε να παρουσιάσει αδιαμφισβήτητο έργο. Ίσως και γι` αυτό οι Ορχομένιοι εξακολουθούν να στηρίζουν πάνω του τις ελπίδες τους!


Θα ορίσει Αντιδημάρχους την Παρασκευή…

Ασφαλώς σ` αυτή τη θητεία (παρ` όλο που πολλοί το προσπάθησαν αλλά δεν τους βγήκε) ο κ. Υπερήφανος δεν θα είναι μόνος τους. Θα έχει στο πλευρό του – προφανώς – εκείνους που επέλεξε για πλειοψηφία ο ίδιος ο κόσμος. Το ORCHOMENOS PRESS θα ανακοινώσει τους Αντιδημάρχους την Παρασκευή, όπως σήμερα ανακοίνωσε στον συνδυασμό του ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος.


Την Κυριακή οι αρχαιρεσίες…


Και την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, δηλαδή την πρώτη Κυριακή της νέας περιόδου, θα γίνουν οι αρχαιρεσίες του Προεδρείου και των Επιτροπών στο Δήμο Ορχομενού.  Και γι` αυτό θα επανέλθουμε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: