Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Έκκληση για συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Λεβαδέων

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες στην καθημερινή διαβίωση πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν βασικές τους ανάγκες.
Η οικονομική δυσπραγία πολλών νοικοκυριών επηρεάζει και τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι θα ξεκινήσουν αύριο τη νέα σχολική τους χρονιά και δεν θα έχουν τα απαραίτητα σχολικά είδη.
Ο Δήμος Λεβαδέων απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες να προσφέρουν ότι μπορούν (σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, κασετίνες κλπ) ώστε να χαρίσουμε χαμόγελα στους μαθητές που έχουν ανάγκη και να ξεκινήσουν τη χρονιά τους με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη χαρά για μάθηση.
Παρακαλούμε όποιον επιθυμεί να προσφέρει την βοήθεια του προς τις οικογένειες αυτές, να φέρει τα σχολικά είδη στο χώρο όπου στεγάζεται το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου (Παλαιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 1) κατά το χρονικό διάστημα 11 – 18 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 11:00 – 13:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: