Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς: Τετ α τετ με τον Διοικητική του Γ.Ν. Λιβαδειάς και Θήβας

Την Πέμπτη 11 Σεπτέμβριου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου κ.Καλογρηά Αθανάσιου ,του Αντιπροέδρου κ.Σάκκου Μάριου και του Ταμία κ.Ζησιμόπουλου Θεοδώρου με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς κ. Ρουσσόπουλο Κωνσταντίνο στο γραφείο του στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.
Ο διοικητής αφού ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς για την επίσκεψη τους και τους συνεχάρη για την εκλογή τους, προέβη σε πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση και της συνθήκες καθημερινής πραγματικής εικόνας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Χαρακτήρισε βιώσιμο και με δυνατότητες το Νοσοκομείο μας και τόνισε την παρουσία στο πλευρό του εξαιρετικού και άρτια καταρτισμένου Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Οικονομικού Επιτελείου, που δίνει άνισο αγώνα για την πλήρη παροχή υπηρεσιών .Τόνισε δε την έλλειψη εξειδικευμένων Ιατρών που θα έλυναν σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας. Επισήμανε την οικονομική επάρκεια του Νοσοκομείου δίχως όμως την συνδρομή της κεντρικής εξουσίας.
Ο Πρόεδρος αφού συνεχάρη τον κ. Ρουσσόπουλο για την επιλογή του στην θέση του Διοικητή και την καθημερινή του παρουσία στο πλευρό και στα προβλήματα των συμπολιτών μας συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και την κοινωνία της Λιβαδειάς.

1.   Γνωρίζοντας την δυσμενή οικονομική και κοινωνική δύσκολη εποχή που έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από τα μέλη μας και τις οικογένειες τους, συζητήθηκε η συνδρομή στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς τα μέλη που βρίσκονται σε πραγματικά δυσμενή θέση.
2.   Την αποστολή και γνωστοποίηση διαγωνισμών και σύσταση επιτροπών που αφορούν θέματα εμπορίου  και εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες όλων των συμπολιτών μας
3.   Γνωστοποιήθηκε η πρόθεση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς να συνδράμουν στα πλαίσια του εθελοντισμού και σε κοινωφελή εργασία στο πλευρό του Διοικητού και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προς εξυπηρέτηση ή αποφυγή δυσμενών αποτελεσμάτων για όλους μας

Κλείνοντας δόθηκε στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς  από την διευθύντρια κ. Μήλιου το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως αρ.1465 για την παροχή δικαιολογητικών και των δικαιωμάτων των ανασφάλιστων συναδέλφων μας. Το Δ.Σ. επισήμανε και στην διευθυντήρια οικονομικών υπηρεσιών την ευγνωμοσύνη τους για τις υπηρεσίες των υπηρεσιακών παραγόντων και ζήτησε την συνδρομή για καλύτερη οικονομική διευθέτηση τυχών οφειλών των εμπόρων προς το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς.


Από τις δυο πλευρές τονίστηκε η ανάγκη συχνών επαφών στα πλαίσια της συνεργασίας για την λήψη αποφάσεων και δράσεων στο καίριο ζήτημα της Δημόσιας Υγείας.




Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: