Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Μια μουσικοχορευτική βραδιά από εκείνες που το ταλέντο ξεχειλίζει !


Μια μουσικοχορευτική βραδιά από εκείνες που το ταλέντο ξεχειλίζει και η τοπική μας κοινωνία – αν μη τι άλλο – απολαμβάνει καμαρώνοντας για τα παιδιά του τόπου μας - που αρπάζουν την ευκαιρία και φανερώνουν τις δεξιότητές τους -  ήταν κι` αυτή που ζήσαμε στην Πλατεία Αθάμαντος στην περιοχή της Σκριπούς ανήμερα της φετινής εορτής του Αγίου Σώζοντος, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, σε πείσμα των καιρών αλλά και του φθινοπωρινού καιρού! 

Στο τραπέζι του Δημάρχου και ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος
κ. Παναγιώτης Περγαντάς και ιατρός της πόλης μας. 





Μια βραδιά που συμβολικά συνέπεσε με την επίσημη έναρξη της νέας Δημοτικής Αρχής, καθώς το πρωί της ίδιας ημέρας είχε γίνει και η εκλογή του νέου Προεδρείου και η πραγματοποίηση του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου για το διάστημα 2014 – 2019, εξ` ου και η σύσσωμη παρουσία του νέου Δημάρχου, του Προέδρου, των Αντιδημάρχων και πολλών μελών του ριζικά ανανεωμένου ΔΣ.

Το πρόγραμμα της βραδιάς άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού – Οικολογικού Συλλόγου Ορχομενού.

Η κα Λουκία Τσάπρα προλογίζει την βραδιά 
Το πρόγραμμα της βραδιάς ανακοίνωσε η μαθήτρια Κατερίνα Ντινιά
Ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος χαιρετίζει την λαμπρή διοργάνωση





Ακολούθως και σε καλλιτεχνική επιμέλεια του κ. Νίκου Χονδρού και με τον ίδιο στο αρμόνιο, παρέα με τον Κώστα Μερτζάνη στο μπουζούκι και τον Βαγγέλη Θεοχάρη στην κιθάρα,  συνόδευσαν με τις μελωδίες τους τις φωνές των ταλαντούχων κοριτσιών της πόλης μας, της Ρένιας Παπλωματά, της Νατάσας Θεοχάρη και της Τζένης Κουμπούρα.
Η Ρένια Παπλωματά 

Η Νατάσα Θεοχάρη 

Η Τζένη Κουμπούρα 

Ο κ. Νίκος Χονδρός που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς 

Ας τις απολαύσουμε…






Τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, χρωματισμένα με τις δικές τους χαρισματικές φωνές μας κράτησαν καθ` όλη τη διάρκεια της βραδιάς ενώ στην μελλοντική αυτή συντροφιά συμμετείχε και ο Λειβαδίτης ερμηνευτής Γιάννης Σωτηρόπουλος.






Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος 


Ο Βαγγέλης Θεοχάρης συνοδεύει στην κιθάρα... 
Ο Κώστας Μερτζάνης συνοδεύει στο μπουζούκι... 


Να σημειώσουμε πως η βραδιά έγινε με την υποστήριξη του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορχομενού «Παναγία η Σκριπού», της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού, του Οικολογικού Συλλόγου Ορχομενού, της Α.Ε.Ο. και του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου! 



Οι συντελεστές της βραδιάς (από αριστερά) Νίκος Χονδρός, Νατάσα Θεοχάρη, Κώστας Μερτζάνης, Τζένη Κουμπούρα και Βαγγέλης Θεοχάρης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: