Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για τη λειτουργία πλευρικών σταθμών διοδίων στο Μώλο και τον Μπράλο

Με αφορμή την ανακοίνωση για την λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων Μώλου και Μπράλου από την εταιρεία "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ", o Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας προέβη στην εξής δήλωση:
«Η υπόθεση των διοδίων έχει εξελιχθεί σε πραγματική μάστιγα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι χθεσινοβραδινές βεβιασμένες και πρόχειρες κινήσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα κυριολεκτικά να ασφυκτιούν δύο μοναδικά πολιτιστικά μνημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, το Μνημείο του Αθανασίου Διάκου στην Αλαμάνα και ο ιστορικός χώρος των Θερμοπυλών, είναι ανεπίτρεπτες και πραγματικά απαράδεκτες. Επιπρόσθετα αντιβαίνουν και στην κοινή λογική.
Εμείς, όπως ξέρετε, έχουμε εκφράσει πολλές φορές, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές την άποψή μας για το συγκεκριμένο θέμα. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διερευνά νομικά το ζήτημα για να δει ποια είναι τα εργαλεία τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας για να δώσουμε μία απάντηση. Μία απάντηση εκ μέρους όλου του λαού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εκ μέρους και των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων. Αυτή τη στιγμή προέχει να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη. Πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, οφείλουμε να είμαστε όλοι μία γροθιά και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πάντες: Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: