Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ο επί σειρά ετών βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Κατσιμπάρδης

Στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου ορίστηκε, με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο επί σειρά ετών βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Κατσιμπάρδης.
Η είδηση αυτή της επαναενεργοποίησης του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών στα κομματικά θέματα – ενόψει του κρίσιμου Συνεδρίου της Κεντροαριστεράς, που έχει οριστεί για τον προσεχή Νοέμβριο – χαροποίησε όλους τους φίλους του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, και για το λόγο ότι ο Γιώργος Κατσιμπάρδης έχει πείσει πως, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε οικιοθελώς πριν λίγα χρόνια από την Κεντρική Πολιτική Σκηνή, ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για τα κοινά. Με συγκεκριμένες πράξεις και παρεμβάσεις, αλλά και με τη συγγραφή βιβλίων για τον πολιτισμό και τη λαμπρή ιστορία της Βοιωτίας, έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει ακόμη πολλά.
Άλλωστε, ως πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, έχει στην κυριολεξία οργώσει, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια – με ¨Ημερίδες¨ που διοργανώνει με άλλους εκλεκτούς επιστήμονες – να αναβαθμίσει την ολυμπιακή ιδέα και να πολεμήσει τη μάστιγα των αναβολικών που πλήττει τη Νεολαία μας.

Όπως έχει γίνει γνωστό η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (14/9/2014) στο Caravel. Θα αρχίσει με βαρυσήμαντη ομιλία του προέδρου του κινήματος Ευάγγελου  Βενιζέλου και θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των μελών της.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: