Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές σε μαθητές, γονείς & εκπαιδευτικούς από τον Α. Κουτσούμπα για το νέο σχολικό έτος

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Με τον καθιερωμένο αγιασμό και το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική χρονιά  για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Για ακόμη μια χρονιά ένας κύκλος ενός όμορφου όσο και ωφέλιμου ταξιδιού  ζωής και μάθησης αρχίζει. Εύχομαι, λοιπόν, υγεία και δύναμη προκειμένου όλοι οι παράγοντες της εκπαιδευτικής κοινότητας να κατορθώσουν με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα το ταξίδι αυτό να είναι γεμάτο με όνειρα, σχεδιασμούς, στόχους, προοπτικές προόδου και επιτυχίας.


Ιδιαίτερες είναι οι ευχές μου για τα "πρωτάκια" όλων των βαθμίδων που σήμερα ξεκινούν σ' ένα νέο σχολικό περιβάλλον τον αγώνα τους για την κατάκτηση της γνώσης, καθώς και για τους μαθητές της φετινής τρίτης τάξης του λυκείου οι οποίοι μέσω της υποβολής τους στη διαδικασία  πανελλαδικών εξετάσεων καλούνται να χτίσουν τη μελλοντική επαγγελματική τους πορεία.

Απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς των μαθητών, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, θέλω να τους ενθαρρύνω να διατηρήσουν ακέραιο το ηθικό και το κουράγιο τους και να αποτελέσουν το άοκνο στήριγμα και πρότυπο ζωής των παιδιών ώστε εκείνα να βαδίσουν με επιτυχία στο δρόμο της πνευματικής καλλιέργειας και της προσωπικής τους ολοκλήρωσης.

Καλή  εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη προκλήσεις, χαρές και επιτυχίες!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: