Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σε καθημερινή επαφή Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι

Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος πλαισιώνεται (προηγούνται οι κυρίες... ) από την Αντιδήμαρχο Ακραιφνίας κα Έλενα Γεωργίου, την Αντιδήμαρχο Εσόδων κα Βαρβάρα Σκαγιάκου (αριστερά), τον Αντιδήμαρχο  για θέματα καθημερινότητας κ. Γιάννη Νταβαλούμη και τον Αντιδήμαρχο για αγροτικά θέματα κ. Άγγελο Μαράντο (δεξιά). 
Με την πόρτα του ανοικτή αλλά και μ` ένα σφικτό χρονοδιάγραμμα, ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, οργανώνει σταδιακά την καθημερινότητά του.
Σ` αυτή τη θητεία – θυμίζουμε – πως άμεσοι συνεργάτες του για το διάστημα 2014 – 2017 παραμένουν πρωτίστως οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι, τρείς θεματικοί και μία χωρικός, δηλαδή οι κκ. Άγγελος Μαράντος (αγροτικά), Γιάννης Νταβαλούμης (καθημερινότητα), Βαρβάρα Σκαγιάκου (έσοδα) και Έλενα Γεωργίου (Π.Ε. Ακραιφνίας).

Για το λόγο αυτό και με κάθε ευκαιρία, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι έρχονται όλοι μαζί σε τακτικοί επικοινωνία στην έδρα του Δήμου, όπως έκαναν στο τέλος της πρώτης κι` όλας εβδομάδας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον «πρώτο απολογισμό». Μια συνάντηση που θα επαναλαμβάνεται κάθε τέλος της εβδομάδας για τον συντονισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής…

Δεν υπάρχουν σχόλια: