Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Δηλώσεις με ευχαριστίες από τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Μουλκιώτη και τον απερχόμενο Δήμαρχο Λεβαδεών κ. Νίκο Παπαγγελή




Με την λήξη της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχης,  αισθάνομαι  την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολίτες της Βοιωτίας για τη συμπαράσταση, τη στήριξη, την κατανόηση και τη γόνιμη κριτική  τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καθώς επίσης τα στελέχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, που συνέβαλαν να πετύχουμε  με συλλογική δουλειά,  να παραχθεί ένα σοβαρό και ουσιαστικό έργο, με απόλυτη διαφάνεια και δημόσιο έλεγχο.
Σε όλη μου τη ζωή και στη θητεία μου εδώ, στην Περιφέρεια, διδάχτηκα να παλεύω για το αύριο.
 Παράλληλα έδωσα τις δυνάμεις μου για την επίλυση των προβλημάτων του σήμερα.
Στο αύριο λοιπόν, θα είμαι παρών,  με όλες μου τις δυνάμεις και με πρωταρχικό στόχο, την ευημερία των ανθρώπων της εργασίας και της κοινωνίας της Βοιωτίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ 
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 


Σήμερα, ολοκληρώνεται η θητεία μου ως Δημάρχου Λεβαδέων και λήγει μια μακρόχρονη θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και της πόλης.
Μετά από δεκαέξι χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν και με αξίωσαν να εργασθώ για το κοινό καλό.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους συμβούλους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης, καθώς και τα στελέχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που στάθηκαν δίπλα μου, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη σημαντικών στόχων.  Εργαστήκαμε συλλογικά, δώσαμε μάχες, κάποιες δυστυχώς τις χάσαμε, αλλά και πολλές άλλες τις κερδίσαμε, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και στηρίξαμε όλους τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν σε ανάγκη, εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διέρχεται η χώρα. 
Από αύριο, ως απλός πολίτης αυτής της πόλης, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για τη στήριξη των διεκδικήσεων του καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων που θα συντελέσουν στην οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του.
Δήμαρχος Λεβαδέων

Νικόλαος Παπαγγελής

Δεν υπάρχουν σχόλια: