Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Αποχή διαρκείας ξεκίνησαν οι ανταποκριτές του ΟΓΑ

Απέχουν από τα καθήκοντά τους οι ανταποκριτές του ΟΓΑ στη Δυτική Ελλάδα, που διεκδικούν την μη περικοπή στο επίδομα που λαμβάνουν και προειδοποιούν με ομαδικές παραιτήσεις από τις αρχές Σεπτεμβρίου, εάν δεν βρεθεί λύση στο αίτημά τους.
Οι ανταποκριτές του ΟΓΑ είναι δημοτικοί υπάλληλοι, που εδώ και χρόνια έχουν αναλάβει την ευθύνη εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του ΟΓΑ.
Οι εργαζόμενοι, χωρίς να υπάρχει καμία προηγούμενη ενημέρωση, διαπίστωσαν ότι ο ΟΓΑ είχε προχωρήσει στην περικοπή του επιδόματος που λάμβαναν ως αποζημίωση. Μετά την περικοπή της αποζημίωσης είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με το Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξενοφών Βεργίνη.
Στη συνάντηση αυτή υπήρχε δέσμευση εκ μέρους του Διοικητή του ΟΓΑ πως θα υπάρξει άμεσα αναπλήρωση της περικοπής στην αμέσως επόμενη πληρωμή δηλαδή στις 27 Ιουνίου 2014. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Στο πλαίσιο αυτό η ΠΟΕ ΟΤΑ, προκήρυξε αποχή διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. από τα καθήκοντά τους. Πηγή www.paseges.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: