Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Γυμναστικές επιδείξεις… σαν άλλοτε!




Παλαιότερες εποχές, σαν εκείνες που οι γυμναστικές επιδείξεις στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς ήταν … επιβεβλημένες, μας θύμισε η καλοκαιρινή εκδήλωση που οργάνωσε στις 18 Ιουνίου ο νεοσύστατος Γυμναστικός και Αθλητικός Σύλλογος Ορχομενού «Ιωάννης Μουτσανάς».





Ένας σύλλογος που μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια κατάφερε – ως φαίνεται από την πληθώρα των μελών του – να καλύψει ένα κενό στην πόλη μας και να συμβάλλει στην ανανέωση του ενδιαφέροντος των γυναικών κυρίως αλλά και μικρών κοριτσιών, γύρω από την ενόργανη γυμναστική.
Άλλωστε και ο αείμνηστος Γιάννης Μουτσανάς υπήρξε από εκείνους που πρωτοπόρησαν στην εν λόγω ειδικότητα και με δική του πρωτοβουλία είχε αναβιώσει και πάλι στην πόλη μας τις γυμναστικές επιδείξεις κατά τη δεκαετία του ` 90, με αθλητές του ιδιωτικού του γυμναστηρίου. 



Σαν… άλλοτε, λοιπόν, οι συνεχιστές των ονείρων του με πρώτη τη σύζυγό του κα Δήμητρα Μουτσανά και το Διοικητικό Συμβούλιο του «Γυμναστικού και Αθλητικού Συλλόγου ‘’Ιωάννης Μουτσανάς’’», μας προσκάλεσαν σε μια καλοστημένη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2014 στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού.



Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Μουτσανά

Κορίτσια όλων των ηλικιών με την καθοδήγηση των γυμναστριών τους παρουσίασαν τα προγράμματά τους και μας απέδειξαν πως στον τόπο μας και σ` αυτό τον τομέα έχουμε μέλλον!  Τις επιδείξεις παρακολούθησαν γονείς και συγγενείς των παιδιών που συμμετείχαν αλλά και δημόσια πρόσωπα της πόλης μας, δίνοντας τα συγχαρητήρια τους για την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση. 


Νωρίτερα, το ORCHOMENOS PRESS , που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους,  (κάλλιο αργά παρά ποτέ!) είχε μπει στα αποδυτήρια και συνομίλησε τόσο με την πρόεδρο κα Δήμητρα Μουτσανά...

... όσο και με τις γυμνάστριες του Συλλόγου, που όλο το χρόνο πάσχισαν γι` αυτό που αργότερα είδαμε όσοι τα καταφέραμε και ήμασταν στην καλοκαιρινή τους γιορτή… 
Ας τις ακούσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: