Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Συμβολαιακή Γεωργία για παραγωγούς βάμβακος στην Λιβαδειά

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς βάμβακος των νομών Βοιωτίας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Φθιώτιδας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Λιβαδειάς Ευστάθιος Αγγελούσης Α.Ε.».
H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του βαμβακιού αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό ώς την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρεία.

Η εταιρεία «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Λιβαδειάς Ευστάθιος Αγγελούσης Α.Ε.» δραστηριοποιείται στην εκκόκκιση βαμβακιού και την εμπορία προϊόντων βάμβακος και η έδρα της βρίσκεται στον Μαραθιά Λιβαδειάς.

Η εταιρεία παράγει εξαιρετικής ποιότητας εκκοκκισμένο βαμβάκι και βαμβακόσπορο μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεών της σε Βοιωτία και Θεσσαλία, καταβάλλοντας παράλληλα κάθε δυνατή προσπάθεια να ενισχύει την τοπική οικονομία.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: