Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ο Δήμος Ορχομενού συμμετείχε στην ημερίδα της ΠΕΔ Στερεάς για τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους και Συμβούλους

Στην πόλη της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε χθες  η πρώτη ενημερωτική ημερίδα -για θέματα αυτοδιοίκησης- από πλευράς Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς για τους καλλικρατικούς Δήμους Εύβοιας και Βοιωτίας.

 


Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΕΔ, παρά τις πολλές, θεσμικές κυρίως αλλαγές που έχει επιδεχθεί ο Καλλικράτης και δεδομένης της μεγάλης ανταπόκρισης των αυτοδιοικητικών στο κάλεσμα που τους απηύθυνε, μεγάλος πονοκέφαλος και της επόμενης περιόδου θα είναι οι λειψοί χρηματοδοτικοί πόροι γι αυτό και η συνεχής ενημέρωση των νέων Διοικήσεων των Δήμων θα είναι και το ισχυρότερο όπλο τους. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, μάλιστα, η ίδια ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στους εκπροσώπους από Φθιώτιδα-Ευρυτανία & Φωκίδα στη Λαμία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11), στην οποία να αναλυθούν θέματα σχετικά με τις πρώτες ενέργειες της νέας διοίκησης, ειδικά ζητήματα αιρετών οργάνων, ανάλυση βασικών εννοιών οικονομικής διαχείρισης κ.λ.π.

Στην ημερίδα συμμετείχε σύσσωμη η παράταξη «Όραμα και Έργο» με επικεφαλής το νέο Δήμαρχο Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανο…


Ας ακούσουμε τις δηλώσεις των Δημάρχων στο ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας και στην Ορχομένια δημοσιογράφο κα Ιωάννα Μουτσανά… 


Ημερίδα ενημέρωσης αυτοδιοικητών Εύβοιας... από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: