Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ακόμη εννέα (9) άτομα για διάφορα αδικήματα



Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, την διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λαμίας και Λιβαδειάς, της Β’ ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εύβοιας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, εννέα (9) ακόμη άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα (ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός), για κλοπή – διάρρηξη από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπής, στη Χαλκίδα. Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του οδηγού του οχήματος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα μικροαντικείμενα. Από του αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα πολυεργαλείο, με το οποίο όπως διαπιστώθηκε οι δράστες διέρρηξαν το ανωτέρω αυτοκίνητο.   

  • Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί (δύο στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας και ένας στο Δομοκό Φθιώτιδας), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.




  • Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην Αταλάντη Φθιώτιδας, για υγειονομικές παραβάσεις.

  • Συνελήφθη ημεδαπός στη Λιβαδειά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.



Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: