Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον κ. Αλέξανδρο Μητά

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
μετά τα τελικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 25ης Μαΐου 2014, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες που στήριξαν με την επιλογή τους εμένα προσωπικά και το συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».
 Όπως είχα πει και προεκλογικά, θεωρώ ότι σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ από οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης του τρόπου ζωής μας, έτσι, σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα, θα αγωνιστούμε για το καλό του Δήμου Λεβαδέων από τη θέση στην οποία μας έταξαν οι πολίτες του Δήμου.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τη νέα δημοτική αρχή και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους, στο οποίο θα μας βρουν δίπλα τους έτοιμους να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις αν είναι για το καλό του Δήμου μας, αλλά θα μας βρουν απέναντι αν δεν είναι προς όφελος του κάθε συνδημότη μας. Με τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ.Ρούσσαρη και με τους αγαπητούς φίλους κ.Γκικόπουλο, κ.Σωτηρόπουλο και κ.Δελή έχουμε αναλάβει την εκπροσώπηση του 43,76% των συνδημοτών μας και υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Με εκτίμηση
Αλέξανδρος Μητάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: