Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ αξιολογεί τον α` γύρο και ευχαριστεί...

Αγαπητοί συνδημότες,
Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ευχαριστεί όσους και όσες μας τίμησαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.
Προσπαθήσαμε και πιστεύουμε πως το καταφέραμε, να λάβουμε μέρος στις εκλογές με αξιοπρέπεια, χωρίς παρασπονδίες (δεν είναι της λογικής μας άλλωστε) και τιμώντας την ιερή εκλογική διαδικασία, όπως επιτάσσουν οι  αρχές της Δημοκρατίας. Προσπαθώντας να πείσουμε για τις θέσεις, τις προθέσεις και τις απόψεις μας, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καμιά άλλη μέθοδο, που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Γι αυτό και είμαστε περήφανοι για όσους από τους φίλους μας δεν ενέδωσαν σε πιέσεις και δεν πίστεψαν στις ψευτιές, που κατά διαστήματα διέσπειραν ή διέδιδαν σε βάρος μας κάποιοι καλοθελητές, από όποιο χώρο και αν προέρχονταν αυτοί.
Οι εκλογές αυτές ήσαν για μας το ξεκίνημα μια νέας πορείας για το Δήμο μας, που θα έχει συνέχεια γιατί είμαστε πεπεισμένοι, πως είναι υποχρέωσή μας να αγωνιζόμαστε για την αξιοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
Όσο αφορά στις εκλογές της 25ης Μαΐου πρέπει να πούμε, πως οι υποψήφιοι της παράταξής μας και οι υποστηρικτές μας είναι σκεπτόμενοι Πολίτες και όχι άβουλοι, ώστε να καθοδηγηθούν οι επιλογές τους, θα ψηφίσουν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας και κυρίως θα επιλέξουν την επόμενη δημοτική αρχή με βάση τις αρχές της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Για την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Αλέξανδρος Παν. Καρκάνας