Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρωβουλευτή Ν.Δ. και υποψήφια στις ευρωεκλογές Ρόδη Κράτσα έδωσαν πολιτικοί της φίλοι στην Αθήνα

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρωβουλευτή Ν.Δ. και υποψήφια στις ευρωεκλογές Ρόδη Κράτσα έδωσαν χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Κάραβελ εκατοντάδες φίλοι που με ενθουσιασμό την ενίσχυσαν στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές.
Ιδιαίτερη συγκίνηση στη Ρόδη Κράτσα προκάλεσαν οι ομιλίες των πολιτικών που πέρασαν από τα έδρανα της ευρωβουλής και γνώρισαν το ευρωπαϊκό της έργο. Η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κα Μαριέττα Γιαννάκου, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος ο πρώην ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Μαρίνος υπογράμμισαν τη σημασία, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο σοβαρών εξελίξεων για την Ευρώπη και τη χώρα μας, να ψηφιστούν άνθρωποι με εμπειρία, γνώση, διεθνείς σχέσεις, όπλα που διαθέτει η Ρόδη Κράτσα. Την εμπειρία του από το έργο της Ρόδης Κράτσα ως Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2007 έως το 2012 κατέθεσε και ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης.
Παρευρέθηκαν η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Θανάσης Μπούρας, ο βουλευτής κ. Βασίλης Κικίλιας, ο γενικός γραμματέας Περιφέρειας Αττικής κ. Μανώλης Αγγελάκας και ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.
Όλοι τόνισαν ότι η Ρόδη Κράτσα είναι η ευρωβουλευτής που θα στηρίξει και θα εγγυηθεί τη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αφού είναι η μόνη υποψήφια από τη σημερινή ευρωπαϊκή ομάδα της Ν.Δ. στις εκλογές της 25ης Μαΐου.
Η Ρόδη Κράτσα στην ομιλία της κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τη Ν..Δ για τη σταθερότητα της χώρας και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής της πορείας. «Πιστεύω εξάλλου ότι οι πολίτες θα δώσουν την πρωτιά στη Ν.Δ., το κόμμα που κατεξοχήν εκφράζει τη σταθερή πορεία σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, και ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό» επεσήμανε και προσέθεσε: «Πρέπει να εκλέξουμε μία ισχυρή ομάδα από τη Ν.Δ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να υποστηρίξουμε μια καλύτερη Ευρώπη με περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρία για τους λαούς της».