Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

LOGI.C 2014 – Tα πολύ-συνέδρια της αγοράς Logistics 9-10 Μαΐου στην Αίγλη Ζαππείου

Με δεδομένο το κύρος τους ύστερα από πέντε επιτυχημένες διοργανώσεις από το 2007 έως το 2013, οι πολύ-ημερίδες Logi.C ’14 δίνουν και πάλι το καθιερωμένο ραντεβού τους με την αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics, στοχεύοντας να αποτελέσουν ένα ξεχωριστό γνωστικό event το οποίο ανανεώνει το ραντεβού του με την αγορά κάθε χρόνο.
Με κύριο “όχημά” του το περιοδικό για την εφοδιαστική αλυσίδα “Supply Chain & Logistics”, αλλά και τον διαδικτυακό τόπο www.supply-chain.gr, οι πολυ-ημερίδες Logi.C 2014 στόχο έχουν να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων, αναφορικά με ζητήματα που ενδιαφέρουν την αγορά. Οι παράλληλες εκδηλώσεις & θεματικές αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό των Logi.C.

KΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Στα LOGI.C 2014 που διεξάγονται εν μέσω και της Ελληνικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε, συμμετάσχετε, προβληματιστείτε, για όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα των
FOOD LOGISTICS & FROZEN SUPPLY CHAINS μέσα από την Κεντρική Εκδήλωση των LOGI.C

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,
  • Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα / συμπεράσματα της έρευνας που διεξήχθη σε Ελλάδα-Κύπρο με θέμα “Hγεσία & Υποκίνηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα”. Υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, όχι μόνον από τον τομέα των Logistics, αλλά και του HR, θα σχολιάσουν τα ευρήματα της μελέτης και θα δώσουν ένα όραμα για το αύριο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

  • Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας Lets Benchmark our Value Chains.Τι σημαίνει να ‘μετρήσουμε’ και να συγκρίνουμε την απόδοση της εφοδιαστικής μας αλυσίδας; Σε ποια επίπεδα βρισκόμαστε σε σχέση με τις διεθνείς κλίμακες; Τα στελέχη της Value Chain μαζί με εκπροσώπους επιχειρήσεων, αναλύουν την χρησιμότητα του επιστημονικού εργαλείου του benchmarking.

  • Open Day G.I.F.T.- Πράσινες συνδυασμένες εμπορευματικές Μεταφορές στη Ν.Α. Ευρώπη. (Με την οργάνωση των ελληνικών Partners του Project: ΥΜΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΠΑΝ/ΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ)

  • Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές – Οι προκλήσεις του παρόντος, ευκαιρίες για το μέλλον (Με την επιστημονική υποστήριξη της Project You)


Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας και επωφεληθείτε από τις τιμές για early booking. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.supply-chain.gr/categories.php?catid=405, ή
απευθυνθείτε στα τηλ: 210-9010040 (εσωτ. 150 & 151)


Δεν υπάρχουν σχόλια: