Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Σεβαστείτε μας!

«Ο Δήμος Ορχομενού μετά από την ευγενική χορηγία  της εταιρείας ΕΛΙΑ ΑΕ  πραγματοποίησε διανομή τροφίμων σε οικογένειες , που είχαν ανάγκη βοήθειας.
Η διανομή των τροφίμων έγινε σύμφωνα με τους καταλόγους του Δήμου Ορχομενού (ΟΠΕΚΕΠΕ) όπου σύμφωνα με στοιχεία του ΤΑXIS είχαν καταχωρηθεί οι άπορες οικογένειες για το 2013 ,  τους καταλόγους της ΑΡΩΓΗΣ όπως επίσης και από τους καταλόγους  που έδωσαν οι ιερείς των  τριών  ενοριών  της πόλης του Ορχομενού.
Ευχαριστούμε θερμά για την πράξη ανθρωπιάς  ,την εταιρεία ΕΛΙΑ .ΑΕ , τους ιερείς των ενοριών της πόλης μας  καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην συσκευασία και  στην διανομή των τροφίμων στις οικογένειες που το είχαν ανάγκη…»

Αυτά αναφέρει – προκλητικά κατά την γνώμη μας – το σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Ορχομενού, σχετικά με την ενεργοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών μας προς τους πολίτες.
Επειδή, όμως, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου , πολύ λόγος έγινε για την  συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου μας, μπορούν να μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι στα εξής ερωτήματα:
Ποιος επέλεξε και με ποια κριτήρια τους «απόρους» της πόλης μας;
Ποιος επέλεξε και με ποια κριτήρια τους εθελοντές που διένειμαν τις προσφορές της ΕΛΙΑ ΑΕ;

ΥΓ. Σεβαστείτε μας! Ο κόσμος (σας) βλέπει!  


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ!!! ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ........

Ανώνυμος είπε...

Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου να μοιράσουν τρόφιμα?
Να κανουν υπομονή οι συμπολίτες μας να περάσουν οι εκλογές!
Να απαγορευθούν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες!

Επιτέλους! Σεβαστείτε μας!

Ανώνυμος είπε...

σεβαστειτε μας!!!! μην παρουσιαζετε και θετικο ως αρνητικο!!!Σεβαστειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

kai seis oloi, kai oi men kai oi de, sevasteite oloys emas.
ante ligo theloyme akomh na sas grapsoyme kanonika

Ανώνυμος είπε...

Την απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα την έχει το δελτίο τύπου που δημοσίευσες . Μάλλον δεν το διάβασες .

Το καθημερινό βήμα της πόλης μας! είπε...

Μήπως αντί για 'Σεβαστείτε μας" έπρεπε να βάλω τίτλο "Ντροπή σας";

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω δεν υπάρχει σεβασμός και ντροπή ... δίνουν τρόφιμα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια ενώ θα έπρεπε να τάζουν δουλειά στην ΛΑΡΚΟ , να υπόσχονται χάρισμα των χρεών και άλλα τέτοια όμορφα και τίμια .

Ανώνυμος είπε...

Φαγιά υπάρχουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα ερωτήματα που θέσατε κ.συντάκτα έχουν ήδη απαντηθεί από το δελτίο τύπου της δημαρχίας και βέβαια τα τρόφιμα δεν διανεμήθηκαν μεσούσης της προεκλογικής περιόδου αλλά για το Πάσχα. Πρέπει όπως καταλαβαίνετε κάποιοι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη να περάσουν κι αυτοί κάπως καλύτερα αυτές τις μέρες και με το τραπέζι τους γεμάτο. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε όλοι τις οικονομικές δυνατότητες και τις τεράστιες κοιλιές που έχουν μερικοί.... μερικοί

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??? ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ Κ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ.ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ Κ ΣΕΙΣ! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ...